14. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI KATILIMCILARI DENİZLİ TİCARET BORSASINA KONUK OLDU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 14. Türkçe konuşan Girişimciler Programı kapsamında Denizli'ye gelen konuk heyet üyeleri, Denizli Ticaret Borsası tarafından 27 Mayıs Pazar günü akşam yemeğine katıldı.

alt

14. TKG programı  heyet başkanı REMZİ KAPLAN (sol başta)  ve Kırgızista temsilcisi AIGUL SAIRAKUNOVA (sağdan  2.) Denizli Ticaret Borsası yöneticileirne dönem arkadaşlaraını teşekkürlerini sundular. 

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim TEFENLİLİ ve Borsa yöneticileri ev sahipliğinde gerçekleşen çalışma yemegi kapsamında Denizli'nin tarım ve gıda sektörünün temsilcileri biraraya gelen heyet üyeleri çok yararlı görüşmeler yaptılar.

 

Özellikle gıda maddeleri ticareti ve tarımsal üretimle ilgilenen heyet üyeleri kendi sektörlerinde iş yapan Denizli Ticaret Borsası üyeleri ile bire bir görüşme fırsatı bulmuş oldular.

alt

14. TKG programına Bulgaristan'da katılan FATME ADEM YUNUZ (soldan 2.),  FERHAD HALİL (sağdan 3.) vCEYHAN BEYTULLA  (sağ başta)   Denizi TB Yönetim Kurulu Başkanına Bulgaristan'ın yerel özeleiklerini yansıtan tahta üzerine işlemeli bir armağan  takdim etti. 14. TKG heyet başkanı REMZİ KAPLAN (sol başta) hedye tadim törenine eşlik etti.

alt

14. Programa 25 ülke ve 4 özerk bölgeden katılan 45 konuk, 28 Mayıs 2012 Pazartesi günü de Denizli Ticaret Borsasını ziyaret etti.

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim TEFENLİLİ tarafından karşılanan heyet üyelerine Ticaret Borsasının faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

Konuk heyetin Denizli Ticaret Borsası ziyareti inernet haber sitelerinde de yayınlanmaktadır. Denizli TB ziyaretinin görüntülü haberine ulaşmak için lütfen tıklayınız.