14. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI KONUKLARI AFYONKARAHİSAR TİCARET BORSASINI ZİYARET ETTİ

14. Türkçe konuşan Girişimciler Programına 25 ülke ve 4 özerk bölgeden katılan 45 konuk 26 Mayıs 2012 Cumartesi günü akşam saatlerinde Afyonkarahisar Ticaret Borsasınız ziyaret etti.

Afyonkahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MÜHSÜRLER ve Meclis Başkanı Fahrettin ZOBALI tarafından karşılanan heyet üyelerine Borsa binası gezidirldi ve Ticaret Borsasının faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

alt

Yabancı konukların ülkelerine özgü yerel hediyelerini  Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MÜHSÜRLER'e  takdim ettiler ve samimi kabulleri ve Afyonkarahisar'a tekrar davet etmeleri nedeniyle teşekkürlerini ifade ettiler.

alt

Afganistan heyeti  Afyonkarahisar Borsa Başkanına kaftan sundu.

alt

14. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcıları Afyonkarahisar Ticaret Borsası  Meclis salonunda sunumu izlediler.

alt

Konuk heyet üyeleri Afyonkarahisar Ticaret Borsası sosyal tesislerinde düzenlenen akşam yemeginin ardından Denizli'ye hareket etti.

14. Grubun Afyonkarahisar Ticaret Borsası ziyaretine ilişkin ayrıntılara ve görsellere ulaşmak için Afyonkarahisar TB web sayfasını ziyaret ediniz.

Konuk heyetin Ticaret Borsası ziyareti Afyon Zafer Gazetesi sitesinde de fotograflı olarak yayınlanmaktadır. Afyon Zafer için tıklayınız.

14. Grubun AfyonkarahisarTicaret Borsası ziyareti Kocatepe Gazetesinde de fotograflı olarak yayınlanmaktadır. Kocatepe Gazetesine erişim için tıklayınız.