14. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI KONUKLARI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ

14. Türkçe konuşan Girişimciler Programına 25 ülke ve 4 özerk bölgeden katılan 45 konuk 26 Mayıs 2012 Cumartesi günü Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Konuk girişimciler Afyonkahisar TSO'nın Meclis Toplantına katılarak, meclis üyeleri ile tanıştılar.

alt

14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuklar Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası yöneticilerinin gösterdikleri yakın ilgiden çok memnun oldu. 

alt

İran'dan katılan HOSEYN VOSUQİ  IRANİ (soldan 2.) Afyonkarahisar TSO yönetimine işlemeli bir İran tabağı  hediye takdim etti.

14. Türkçe Konuşan Girişimciler heyeti Zafer Kalkınma Ajansını ev sahipliğinde ORUÇOĞLU tesislerinde düzenlenen  "Bölgesel Yatırım   Fırsatları" toplantısına da katılarak,  yabancı misyon temsilcileri  ve bölgenin yatırımcıları ile  görüşme olanağı buldular.

alt

14. TKG prgoramına Karadağ temsilcisi olarak katılan MERSUDİN MEDJEDOVIC (solda) Balkan ülkelerinin diplomatları ile tanışmaktan memnun oldu.

Afyonkahisar TSO ev sahipliginde Oruçoglu Termal Otelde düzenlenen ikili iş görüşmleri çok başarılı geçti ve çok sayıda işbiriligi görüşmesi yapıldı.

alt

14. TKG heyeti  iş görüşmelerinin ardından Termal Otelin önünde Afyonkarahisar TSO yöneticileri ile aile fotoğrafında buluştu.

Afyonkarahisar TSO tarafından düzenlenen programla ilgili haberin ayrıntılarına ve görsellere ulaşmak için lütfen Afyonarahisar TSO web sayfasını ziyaret ediniz.

alt

Heyet üyelerinin Afyonkarahisar TSO Mecis Toplantısına katılımı hakkındaki habere Afyonkahisar TSO web sitesinden ulaşmak mümkündür.

14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden heyetle ilgili haberin ayrıntılarına ve birbirinden güzel fotograflara ulaşmak için internet gazetesi olan Gazete3 linkini tıklamanız yeteri olacaktır.