14. TKG PROGRAMI KAPSAMINDA İSTANBUL'DA DEİK  EV SAHİPLİGİNDE İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ YAPILDI

19-30 Mayıs 2012 tarihleri arasında Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul illerinde düzenlenen 14.Türkçe Konuşan Girişimciler Programına 20 ülke ve 4 özerk bölgeden gelen 45 işdamı/işkadını katılmıştır.

alt

Bu program kapsamında 29 Mayıs 2012 Pazartesi günü TOBB İstanbul Hizmet BinasındaDEİK Dış Ekonomik İlşkiler Kurulu ev sahipliğinde gerçekleşen  ikili iş görüşmelerinin görüntülü haberi Türk BulgarTicaret ve Sanayi odası (TBTSO) web sayfasındada yayınlanmaktadır. TBTSO sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Aynı haber DEİK-DTİK Dünya Türk İş Konseyi web sayfasında da fotografsız olarak yayınlanmaktadır. DTİK linki için tıklayınız.

alt

TOBB İstanbul Hizmet Binasında DEİK ev sahipliğinde  gerçekleşen ikili iş görüşmeleri  öncesinde konuklar  İstanbul firmlaraının temsilcileri ile kokteyl ortamında tanıştılar.  

Rusya Başkortostan'dan gelen ARTHUR BASTANOV (sağdan 2.) ve Afganistan'dan 14. TKG programına katılan ABDUL HAKİM (sağdan 3.) ikili iş görüşmelere katılan İistanbullu işadamları ile birlikte görüştüler.

alt

DEİK'de düzenlenen ikili iş görüşmelerinden çok memnun olan NİDHAL N. MUSTAFA , Irak kerkük'te mutfak malzemeleri, züccaciye ve plastik ev eşyası ticareti başta olmak üzere genel ticaret ile uğraşan şirket sahibidir.