14. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER GRUBUNUN TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ ZİYARETİ

TOBB 14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na katılan ülke ve özerk bölge temsilcileri 22 Mayıs 2012 Salı günü TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesini ziyaret ettiler.

alt

20 ülke ve 4 özerk bölgeden 45 katılımcının bulunduğu ziyarette, Prof. Dr. Ramazan AKTAŞ tarafından TOBB ETÜ'yü tanıtan geniş bir sunum yapıldı.

alt

14. Türkçe konuşan girimciler programına Afganistan'dan katılan konuklar Prof. Dr. RAMAZAN AKTAŞ Hoca'ya  bir kalpak sunarak, grup arkadaşları adına teşekkür ettiler.

alt

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ramazan AKTAŞ tarafından verilen , 'Girişimcilik Nedir?' dersi konuklar tarafından çok yararlı bulundu.

alt

14. TKG heyeti TOBB'un Genel Kurulu nedeniyle  TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinin  bahçesinde  aile fotoğrafında birraya geldi.

alt

Ayrıca program sonunda Yunus Emre Enstitüsü yetkilileri de 14. TKG programı  katılımcılarına a Enstitünün amaçlarını ve faaliyetlerini tanıtan bir sunum gerçekleştirdi. 14. TKG programıa İran'da katılan MOHAMMAD HASSAN SHEIK (PAYAM) SHARBAFAN (sağ başta) ve HOSEYN VOSUQİ  IRANİ     (sol başta) Yunus Emre Vakfı uzmanlarına işlemeli  ahşap tablo armağan edere,  dönem arkadaşlaraı adıa teşekkürlerini sundular.

alt

Bulgaristan temsilcisi FATME ADEM YUNUZ  (sol başta) ve Kazakistan'dan MADİ MEİRAMGALİULY (soldan 2.) TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinde yapılan sunumları ilgiyle izlediler.

 Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. İhsan ÇOMAK tarafından 25 Mayıs 2011 Cuma günü TOBB binasında gerçekleştirilen 'Türkiye'nin Dış Politikası' konulu söyleşi de konukların soruları ve katkıları ile renklendi.

TOBB ETÜ ziyaretine ait haber ve fotograflar için lütfen tıklayınız.

TOBB ETÜ ziyareti için ayrıca bu linki de öneriyoruz.

TOBB ETÜ ziyareti konusunda bu linki de seçebilirsiniz.