14. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER HEYETİ  ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINA KONUK OLDU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin davetlisi olarak Ankara’da bulunan “Türkçe Konuşan Girişimciler” grubu Ankara BBüyükşehir Belediye Başkanını ziyaret etti.

alt

Konya Ticaret Odası Başkan Yardımcısı BİLAL İSMAİL HAYDAROĞLU  (ayakta, ilk sırada, sağdan 2.) 14. TKG programına katılan konuk girişimcilerin  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ile buluşmasına TOBB adına eşlik etti. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı MELİH GÖKÇEK (ortada) 14. TKG heyetini onuruna göl kıyısındaki tesislere  akşam yemeğine  davet etti.

alt

14. Türkçe Konuşan Girişimciler programı heyet başkanı Almanya'dan REMZİ KAPLAN (solda) heyet üyelerini Belediye Başkanına takdim etti.

alt

20 ülkeden gelen 45 kişilik grubu 21 Mayıs 2012 Pazartesi günü Büyükşehir Belediyesi’nin Mogan Park’taki sosyal tesislerinde akşam yemeginde ağırlayan Başkan Melih GÖKÇEK, konuk girişimcilere sanayiye verdikleri desteği anlattı.

alt

Toplantıda konuklara "Alışveriş Festivali"ni de tanıtan Belediye Başkanı festival kapsamında yapılacak etkinlik sayısınının bir rekor oldugunu da vurguladı.

alt

14. TKG programına Kazakistan'dan katılan RAHMETULLA ÇETİN (sağda) Belediye Başkanına Kazakistan'ın Türkiye ile ekonomik ilişkileri  hakkında bilgi sundu.

alt

14. TKG programına Yunanistan'dan kataılan  ŞEMSETTİN MUSTAFAOĞLU (solda) , Afganista temsilcisi GULAHMAD GULMOHAMMAD   8sağda) gösterdiği ilgi nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanına  teşekkür ettiler.  

alt

14. Grubun Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ile görüşmesinin ayrıntıları Ankara Belediyesi web sayfasında haber olarak yayınlanmaktadır. Ankara Belediyesi web sayfası için lütfen tıklayınız

Konuk girişimcilerin Belediye Başkanına hediye sunumları ile ilgili fotografı yayınlayan İl Gazetesine ulaşmak için tıklayıınız.

alt

14. Grubun Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ile görüşmesi Lojistik, İş Dünyası &Aktüalite Dergisinde haber olarak yayınlanmaktadır. Fotograflı habere ulaşmak için Lojistik, İş Dünyası &Aktüalite Dergisini ziyaret ediniz.

14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı nedeniyle Ankara'da bulunan konuklarının, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ile biraraya gelmesi Sondakika internet haber sitesinde de yayınlanmaktadır. Sondakika linki için tıklayınız..

Miliyet Gazetesi Ankara'da yayınlanan  haberin görüntüsünü  sunuyoruz.

alt