ANKARA TİCARET BORSASI YÖNETİMİ  TOBB 14. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER HEYETİ ONURUNA MÜZİKLİ AKŞAM YEMEĞİ DÜZENLEDİ

19-30 Mayıs 2012 tarihleri arasında Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul illerinde düzenlenen 14.Türkçe Konuşan Girişimciler Programına  20 ülke ve 4 özerk bölgeden 45 katılımcı iştirak etmiştir.

14. dönemin üyeleri Ankara Ticaret Borsası ev sahipliginde, 23 Mayıs 2012 Çarşamba akşamı Gölbaşı Köşk Restoranda düzenelenen müzikli yemekte  ATB  Meclis Başkanı Erol Gemalmaz  ve  Borsanın yönetim kurulu  ve meclis üyeleri ile tanışma fırsatı buldular.

alt

Afganistan heyeti; GUL AHMAD GUL MOHAMMAD  (sol başta),  MOHAMMAD DAUOD QAYUMİ  (soldan 2.), ve  ABDUL HAKİM (sağ başta) Akara Ticaret Borsası Meclis Başkanı EROL GEMALMAZ'a kaftan giydirdi.

alt

Kosova temsilcisi ERGİN SUNGUR (ortada) Ankara TB Meclis Başkanına bakır işlemeli bir tablo sundu. 14. TKG heyet başkanı Almanya'dan REMZİ KAPLAN  (solda) hediye tadim  törenine  eşlik etti.

alt

İran temsilcisi Erdebil TO Genel Sekreteri HOSEYN VOSUQİ  IRANİ akşam yemeği sırasında gurp arkadaşları ve Anara Ticaret Borsası yöneticileri onuruna Türkçe şarkılar seslendirdi.

Çalışma yemegi kapsamında ATB yöneticileri ve meclis üyeleri biraraya gelen heyet üyeleri çok yararlı görüşmeler yaptılar. Özellikle gıda maddeleri ticareti ve tarımsal üretimle ilgilenen heyet üyeleri kendi sektörlerinde iş yapan Ankara  Ticaret Borsası üyeleri ile bire bir görüşme fırsatı bulmuş oldular.

ATB tendlcileri ile yapılan görüşmelerde,  14. Türkçe Konuşan Girişimciler Grubuna TOBB Genel Sekreter Yardımcısı V. İskender ELVERDİ eşlik etmiştir. 

alt

Yabancı konuklarla ATB  yöneticilerini biraraya getiren çalışma yemeginin ayrıntılarına ve fotograflarına ulaşmak için  Ankara Ticaret Borsası  yayın organı olan Borsavizyon Dergisinin 99. sayısının 22 ve 23. sayfalarını ziyaret ediniz. 

14. Türkçe Konuşan Girişimciler Grubunun ATB ziyareti basında da yer buldu. Ekonomik Ayrıntı haber sitesinde23.05.2012 tarihinden buyana   yayınlanmakta olan habere ulaşmak için ilgili siteyi ziyaret ediniz.