TOBB 13. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER HEYETİ ANKARA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNİ ZİYARET ETTİ

alt

17-28 Eylül 2011 tarihleri arasında Ankara, Kayseri, Nevşehir ve İstanbul illerinde düzenlenen 13.Türkçe Konuşan Girişimciler Programına 21 ülke ve 4 özerk bölgeden 42 katılımcı iştirak etmiştir.

alt

Sırbistan Sancak ve Kosova temsilcileri Ankara OSB girişinde  ziyaret edecekleri firma temsilcilerini bekiyor.

Bu program kapsamında konuk girşimciler 22 Eylül 2011 Perşembe günü Ankara 1. Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti. Konukları karşılayan

Bölge Müdürü İbrahim Hakkı ALPTÜRK, Organzie Sanayi Bölgesi hakkında ayrıntılı bir sunum yaptı.

alt

Ziyaret kapsamında düzenlenen ikili iş görüşmelerine Ankara dışındaki illerden de firma sahiplerinin ve yöneticilerinin katılması memnuniyetle karşılandı.

alt

Ankara OSB ziyareti kapsamında örnek fabrika gezileri yapılarak, Türkiye ve Ankara sanayisinin gelişmişlik düzeyi hakkında konuklara bigi verildi.

alt

Kosova temsilcisi NEHARİ KAZAZ (sağda)  dönem arkadaşları  Arnavutluk'tan  ENRIK  SULEJMANI   (ortada) ve Sırbistan Sancak'dan ENES T, MELİC (solda) ile birkte Sincan Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikaları yakından inceleme olanağı bulmaktan memnun oldular.

13. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuklar Ankara I. OSB ziyareti sırasında fabrikalardaki üretim hatlarını yakından gözlemleme şansı bulan heyet üyeleri ileri teknoloji kullanımından çok etkilendiklerin ifade ettiler.

alt

13. Türkçe Konuşa Girişimciler programına  Rusya'nın  Karaçay Bölgesinden katılan  Karaçay-Çerkes Türklerinden SOLTAN KHAPCHAEV iş makinelri ile yakından ilgilendi ve yetkillerden detaylı bilgi aldı.

Konuklar Hidromek fabrikası ziyaretinden çok etkilendiler. İş makinelerinin üretim hattını inceleme fırsatı buldular. 

13.Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan işadamlarının Ankara 1. Organize Sanayi Bölgesindeki toplantısı ve fabrika ziyaretlerinin fotograflı habere ulaşmak için AOSB sayfasını ziyaret ediniz.