TOBB 8. TÜKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI KATILIMCILARI  İÇİN KONYA FUARINDA ÖZEL TOPLANTI DÜZENLENDİ

02-18 Mayıs 2008 tarihleri arasında Ankara, Karaman, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 8.Türkçe Konuşan Girişimciler programına 19 ülkeden gelen 49 katılımcı iştirak etmiştir.

alt

Konya'da Fuar Ziyareti 

Heyet Konya’dan ayrıldıktan 1 gün sonra açılışı yapılacak olan TÜYAP Gıda, Ambalaj ve Gıda Sanayi Fuarı yetkilileri, konuk heyetimiz için açılıştan önce14 Mayıs 2008 Çarşamba günü akşam saatlerinde özel bir toplantı düzenlemişlerdir.

Bu toplantıda fuara katılmakta olan tüm firmaların yetkilileri ile heyet üyelerinin görüşmesi sağlanmıştır.  

Katılımcılarımız fuar ziyaretlerinden çok memnun kaldıklarını, çok sayıda iş görüşmesi ve iş bağlantısı yaptıklarını, bayilik görüşmelerinde bulunduklarını ve yerel koşulları değerlendirmek ve ortak yatırım konularını görüşmek üzere kendi ülkelerine Türk iş adamlarının gelmesi yönünde firmalarla anlaşmaya vardıklarını ifade etmişlerdir. Bazı konuklarımız bu fuarlarda bayilik anlaşması yapacak ortamlar bulmuştur.

alt

 Heyetin 11-14 Mayıs 2008 tarihleri arasında Karaman ve Konya illerine yapmış oldugu ziyarete ilişkin Konya Life haber sitesinde yayınlanmakta olan habere ulaşmak için Konya Life sitesini ziyaret ediniz.