12. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER HEYETİNİN OSTİM ZİYARETİ ÇOK BAŞARILI GEÇTİ

TOBB tarafında düzenlenen12. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuk girişimciler 11 Mayıs 2011 Çarşamba günü OSTİM'i ziyaret etti.

OSTİM Yönetim Kurulu Başkanı ORHAN AYDIN tarafından karşılanan konuklara Yatırım AŞ Koordinatörü ABDULLAH ÇÖRTÜ, OSTİM'in yapısı ve faaliyetleri hakkıda sunum yaptı ve soruları yanıtladı.

Konuklar kendi sekörlerinde OSTİM'de iş yeri bulunan firma sahipleri ile ikili iş görüşmesi yapma fırsatı buldular. Program iş eri ziyaretleri ve örnek fabrika gezileri ile tamamlandı.

alt

-Ukrayna'dan Yuliya Kuchma OSTİM ziyaretinde-

Bu ziyaret hakkında Yeni Şafak Gazetesinde yayınlanan fotograflı habere ulaşmak için lütfen Yeni Şafak linkini tıklayınız.

Lojistik ve iş dünyası haberleri yayınlayan LOGİSTİCUS Dergisi de aynı fotograflı haberi yayınlamıştır. Logisticus Dergisinin haberine ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Türkçe Konuşan Girişimciler heyetinin OSTİM ziyaretine ilişkin benzer bir haber Hürriyet Gazetesinde yayınlanmıştır. Hürriyet Gazetesinin linki için tıklayınız.  

OSTİM ziyaretine ilişkin aynı habere Hürriyet arşivinden de ulaşmak mümkündür.   

Türk Dilli Haber Ajansları Birliği web sitesinde de 12. grubun OSTİM'deki programına yer verilmiştir. Aynı sayfada Karaman'da düzenlenen ve 12. grubun üyelerinin de davetli olduğu 734. Türk Dili Bayramını kutlamak için yapılan törenler hakkında da bilgi bulunmaktadır. Türk Dilli Haber Ajansları Birliği sitesindeki 12. grubun haberine bu linkten ulaşabilirsiniz.

12. dönem Türkçe Konuşan Girişimcilerin OSTİM ziyareti Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlügünün web sayfaında da yayınlanmış bulunmaktadır. Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlügü web sitesinde Dış Basında Türkiye bölümünde yayınlanmakta olan habere erişmek için bu linki tıklayınız.

Grubun OSTİM ziyareti haberler com sitesinde de yayınlanmıştır. Haberler.com sitesi için tıklayınız.

Grubun OSTİM ziyareti Ankara Haber sitesinde de yayınlanmıştır. Ankara Haber sitesine ulaşmak için bu linki tıklamanız yeterli olacaktır.