GEBZE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ZİYARETİ

TOBB 11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcıları için 26 Ekim 2010 Salı günü Gebze Organize Sanayi Bölgesinde bir toplantı düzenlenmiştir.

Konuk heyet üyelerinin bir bölümü 26 Ekim Salı günü Gebze Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etmiştir. Halkla İlişkiler Yöneticisi Gamze NAYMAN  ev sahipliğini üstlenmiştir.

Bu ziyaret kapsamında Bölge hakkında bilgi verilmiş, kısa bir bölge turu yapılmış, Ülker fabrikası üretim tesisleri ziyaret edilmiştir.  Katılımcıların özle isteklerini yanıtlamak üzere davet edilen firmalarla görüşmeler yapılmıştır. Örneğin ALARKO yetkileri inşaat malzemesi ile ilgilenen firmalarla özel bir bilgilendirme toplantısı düzenlemiştir.

Dönüş yolunda  Kırımlı katılımcımızın istediği iş eldiveni üreticisini bulabilmek amacıyla, Dudullu’da bulunan Organize Sanayi Bölgesine gidilerek,  Beybi eldiven ve medikal ürünler  fabrikası ziyaret edilmiştir.

Heyetin, Gebze OSB ziyareti hakkında Çağdaş Kent Gazetesinde yayınlanan habere ulaşmak için lütfen Gebze OSB linkini tıklayınız.

İSTANBUL TİCARET ODASI ZİYARETİ

alt

11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcıları 25 Ekim 2010 Pazartesi günü İstanbul Ticaeret Odası'nı ziyaret ederek, Odanın kendi bölgelerine yönelik faaliyetlerine ilişkin bilgi almıştır.

Dış Ticaret Müdürlüğünün uzman yardımcısı  Alper ERSAN tarafından Türkiye’nin dünya ticaretindeki yeri  ve İstanbul TO’nın faaliyetleri  konusunda kısa bir sunuş yapılmış ve tanıtım filmi izlenmiştir.  

alt

Aynı gün İstanbul ticaret Odası tarafından davet edilen İstanbul'un önemli firmalarının katıldığı ikili iş görüşmeleri yapılmıştır. Heyet üyeleri bu iş görüşmelerinin çok yararlı oldugunu ve taraflara olumlu sonuçlar getirecegine inandıklarını ifade etmiştir.

alt

11. TKG programına KKTC'den katılan AKAN OZA (solda) Makedonya temsilcisi AYFER  İSLAM (ortada) ve Rodos Adasında gelen KENAN AŞCIZADE (sağda) istanbul Ticaret Odasının muhteşem terasında İstanbul hatırası fotoğrafı ile arkdaşlıklaraını belgelediler.

Ziyaret kapsamında, İstanbul Ticaret Odasını yöneticilerinin katılımıyla bir ögle yemegi düzenlenmiştir. Toplantı ve ikili İş görüşmeleri hakkında İTO web sayfasında yayınlanmakta olan habere ulaşmak için lütfen İTO linkini tıklayınız.

 

İSTANBUL SANAYİ ODASI ZİYARETİ

alt

11. Türkçe Konuşan Girişimciler Program katılımcıları  25 Ekim Pazartesi günü akşam saatlerinde İstanbul Sanayi Odasını ziaret etmiştir.

İSO Meclis Salonunda yapılan toplantıya Oda Genel Sekreter Yardımcısı Haktan AKIN ev sahipliği yapmıştır.

alt

İSO tanıtım filmi izlenmiş ve Dış ilişkiler Şube Müdür Yardımcısı  Elif ÖZMEN kısa bir sunuş yaptıktan sonra İSO web sayfasını tanıtarak aradıkları ürünleri ve şirketleri nasıl bulabileceklerini anlatmıştır.

İSO yönetimi tarafından 11. TKG programı katılımcılarına “En Büyük 500 Büyük Firma” kitabı ve flaş bellek hediye edilmiştir.