12. GRUBUN YURTDIŞI TÜRKLER VE AKRABA TOPLULUKLAR BAŞKANLIĞI ZİYARETİ

alt

TOBB 12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programının 9 Mayıs 2012 Pazartesi günü TOBB binasında Açılış Toplantısına kalabalık bir kadro ile katılan Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Kemal YURTNAÇ tüm heyeti öğle yemeğine davet etmiştir.

alt

12. TKG programına Afganistan'dan katılan TKG üyeleri ENAYATULLAH M. KARİM (sol başta),  ATİQULLAH   AMİNY AMİNULLAH  (sağdan 2.)  ve  HESAMUDDİN HESAM FAZALUDDİN (sağ başta) Yurt Dışı Türkler ve Akraba Topluluklar  Başkanı KEMAL YURTNAÇ'a kaftan giydirdiler.

YTB Başkanı Kemal YURTNAÇ 12 Mayıs 2012 Perşembe günü heyeti tüm daire başkanları ve ilgi uzmanların hazır bulunduğu çok geniş bir katılımla kabul etmiştir.  Toplantı salonuna davet edilen konuklara Kurum tanıtımı yapılmıştır.  TKG üyeleri de YTB Başkanına armağanlar sunmuştur.

alt

Irak, Afgansitan, makedonya delegeleri ön sıra, Tacikistna ve Bosna Hersek,  Azerbaycan ve KKTC'den gelen  katılımcılar  2. sırada sunumları izlerken grup fotoğrafı için gülümsediler.

12. Türkçe konuşan Girşimcile rprogramıa katılan konuklar Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığnın ülkelrine yönelik sürüdürdüğü faaliyetleri öğrenmekten memnun oldular.

Konuk girişimcilere YTB  yemekhanesinde yöneticilerin ve ülke uzmanlarının da katıldığı öğle yemeği ikram edilmiştir.

alt

Yemekten sonra pastane ve misafir salonu olarak kullanılan teraslı salonda bir saat kadar heyet üyelerinin ilgili daire başkanları ve ülke uzmanları ile bire bir görüşmelerine olanak sağlanan bir ek toplantı daha yapılmıştır.

alt

Ukrayna, Kırım ve Rusya'dan gelen  katılımcılar  ülke masası uzmanı ile durum değerlendirmesi yaptı.

Bu ziyaretin ayrıntılı fotograflarına ulaşmak için lütfen tıklayınız.

12. Türkçe Konuşan Girişimciler heyetinin Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlık yetkililerini ziyaret etmesi ve ülke masalarının uzmanları ile yapılan görüşmelere basın da ilgi göstermiştir.

Bu kapsamda internet ortamında yayın yapan Forum Gazetem sitesindeki fotograflı habere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Kemal YURTNAÇ ve yetkiliker tarafından kabul edilen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler heyetinin bir başka fotograflı haberi ise Girişim Haberde yayınlanmaktadır. Girişim Haber sitesindeki fotograflı habere ulaşmak için tıklayınız.