8. GRUP EKONOMİK FORUM DERGİSİNE HABER OLDU

TOBB ve DEİK tarafından 4-5 Mayıs 2008 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenen "DEİK Genişletilmiş İstişare Kurulu Toplantısı ve Türk Dış ekonomi Zirvesi"ne yurtdışında faaliyet gösteren 47 ülkeden 200'ü aşkın Türk işadamı dernekleri, oda ve benzeri kuruluşların temsilcileri katıldı. Bu platforma TOBB Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU'nun daveti ile TOBB 8. Türkçe Konuşan Girişimciler Grubu üyeleri de katıldı ve çalışmaları yakından izleme şansı buldu.

alt

Toplantı sonunda tüm katılımcıların davet edilidği büyük aile fotoğrafında da yerini alan 8. grup üyeleri bu anlamlı platformda bulunmaktan duydukları menuniyeti dile getirdiler.

İki gün süren yoğun çalışmalar Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) bünyesinde "Dünya Türk İşadamları Konseyi"nin kurulması ile başarıyla sonuçlandı. DTİK başkanlığına M.Rifat Hisarcıklıoğlu seçildi.

alt

Ekonomik Forum Dergisinin 2008 Mayıs sayısında de platformla ilgili ayrıntılı bilgiler ve büyük aile fotoğrafı yayınlanmıştır. Haberin devamı ve fotograflar için lütfen tıklayınız.