TOBB 15. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI KATILIMCILARININ  SERTİFİKA TÖRENİ

TOBB Türkçe Konuşan Girişimciler Programı 15. dönemine katılan konuklar sertifikalarını 15 Eylül 2012 tarihinde Ankara'da yapılan törende,TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU'ndan aldı.

alt

Kazakistan heyeti, SHOLPAN SYRGABAYEVA (sağ başta), ALIYA SULEIMENOVA (sağdan 2.), ASKAR TAZHIKEN (sağdan 3.), RAFAEL MİKHRALİ (soldan 2.) ve  ARMAN ALMEREKOV  (sol başta) TOBB başkanına kafta ve kalpak giydirdi.

Katılımcıların kendi ülkelerinin kültürel ve otantik değerlerini yansıtan hediyeler sunduğu sertifika töreninde renkli anlar yaşandı.

Sertifika törenine ait fotograflara ulaşmak için lütfen tıklayınız.

alt

Türkmenistan heyeti  )  JUMA KADYROV  (sağ başta),  GURBANALYYEV MEREDALY  (sağdan 2.)   ISABERDI GYLYJOV  (sol başta) ve NURMUHAMMET ORAZGYLYJOV   (soldan 2.)   TOBB Başkanına kaftan ve kalpak giydirdi. 15. TKG programınına Türkmenistan'da katılan girişimciler TOBB Başkanına ayrıca bir Türkmen halısı takdim etti.

alt

15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Özbekistan'dan katılan konuk girşimciler  FARHODBEK MAMAJONOV  (sağ başta)   MARIFJON KURBONOV  (soldan 2.) ve BAKHRİDDİN KAMOLİDDİNOV (sol başat)   TOBB Başkanına Özbek  kaftanı ve kalpağı giydirdiler. Özbekistan heyeti TOBB  Anı Galerisi  için  ayrıca işlemeli bir tabak armağan etti.

alt

15. TKG programına İran'dan kataılan BAHRAM BADİEE (solda) TOBB Başkanına bir Acem  halısı  takdim etti.

alt

15. TKG programına Moldova'dan katılan IVAN TERZİ (solda) TOBB Başkanına bir Gagavuz kilimi sundu.

alt

15. TKG programına Romanya Köstence'den Tatar Birliğinden katılan  NEJLA CURTACAI  (solda) ve  NARGİS SEPTAR (sağda)  TOBB Başkanına  Köstence'nin turistik güzleliklerini gösteren bir pano sundu.