TOBB 15. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ DUYURUSU

12-23 Eylül 2012 tarihleri arasında İstanbul, Ankara, Malatya ve Gaziantep illerinde düzenlenecek olan TOBB 15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına 22 ülke ve 5 özerk bölgeden 47 katılımcı iştirak edecektir.

Komşu ülkelerde, Orta Asya'da, Balkanlarda yaşayan ve Türkçe konuşan girşimciler ile ülkemizin bağlarını güçlendirmek için 2005 yılından bu yana Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Dışişleri Bakanlığının işbirliğinde Türkçe Konuşan Girişimciler Programı düzenlenmektedir. Bugüne kadar bu programlara komşu ve akraba topluluklardan 500 iş adamı/iş kadını katılmıştır.

Bu program kapsamında, konukları ülkemizin iş çevreleri ile buluşturabilmek amacıyla 5 adet ikili iş görüşmesi yapılması planlanmıştır. Konuk heyet üyelerinin ülkemiz firmaları ile bir araya gelmesini sağlamak üzere düzenlenecek toplantıların tarihleri aşağıda bilginize sunulmaktadır. Ayrıca heyet üyelerinin firma bilgileri ekte yer almaktadır.

14 Eylül 2012 Cuma saat: 10.30-13.00 arasında İstanbul Ticaret Odası ev sahipliğinde;
İletişim: Hatice KUBUŞ Tel: 0212 455 61 19 e-posta: hatice.kubus@ito.org.tr

15 Eylül 2012 Cumartesi saat: 10.00-12.30 arasında Ankara, OSTİM Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ev sahipliğinde;
İletişim: Serkan AKDENİZ: Tel: 0312 385 40 43 e-posta: akdeniz.serkan@gmail.com

18 Eylül 2012 Çarşamba saat: 17.00-19.00 arasında Ankara Ticaret Odası ev sahipliğinde;

İletişim: Ferhat AKYÜZ: Tel: 0312 201 81 82 e-posta: ferhat.akyuz@atonet.org.tr

20 Eylül 2012 Perşembe saat: 10.30-12.30 arasında Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde;
İletişim: Rahmi ÖZER: Tel: 0422 444 89 44 /123 e-posta : rahmi@malatytso.org.tr

21 Eylül 2012 Cuma saat 14.00-17.30 arasında Gaziantep 1. Organze Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ev sahipliğinde;
İletişim: Eylem AKINAL Tel: 0342-221 09 00 e-posta : eylem@gso.org.tr

Konuk girişimcilerle iş görüşmesi yapmak isteyen firma sahipleri ve/veya yöneticileri bu toplantılardan uygun olan birine katılmak üzere davet edilmektedir.

Toplantılara katılım ücretsizdir. Toplantıların düzeni için ön kayıt yaptırılması uygun olacaktır.
Saygılarımızla,

TOBB ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜGÜ

15. GRUBUN İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ DUYURULARINI YAYINLAYAN ADRESLER

15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında düzenlenen ikili iş görüşmelerinin Ekonomi Bakanlığı İhracat Bilgi Plaformunda yayınlanan duyurusuna ulaşmak için lütfen İhracat Bilgi Platformu linkini tıklayınız.

İkili iş görüşmeleri duyurusu Ekonomi Bakanlığı tarafından düzneli olarak yayınlanmakta olan Ülke Masaları ve Pazara Giriş Bülteni'nin 03-07 Eylül 2012 tarihli 72. sayısında 5. sayfada yayınlanmaktadır. Bültene ulaşmak için linki tıklamanız yeterli olacaktır.

KOSGEB sayfasında yayınlanan 15. Grubun ikili iş görüşmeleri duyurusuna ulaşmak için KOSGEB linkini tıklamanız yeterli olacaktır.

İkili iş görüşmeleri konusunda Ankara Sanayi Odası web sayfasında yayınlanan iş duyurusuna ASO web sayfasından ulaşabilirsiniz.

15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında düzenlenen ikili iş görüşmelerinin Malatya Ticaret Borsası tarafından yapılan duyurusuna ulaşmak için lütfen Malatya TB sitesini ziyaret ediniz.

İkili iş görüşmeleri konusunda Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 03.09.2012 tarihinde yapılan duyuryu görmek için Yozgat TSO linkini tıklayınız.

15. grubun İstanbul'da yapacağı ikili iş görüşmelerini duyuran Türkiye- Türkmenistan haber istesinde 15. grupta yer alan Türkmenistanlı katılımcılar da tanıtılmaktadır.

İkili iş görüşmeleri konusunda Girişim Haber sitesinde yayınlanan iş duyurusuna bu linkten ulaşmanız mümkün.

15. grubun ikili iş görüşmeleri duyurusunu yayınlayan Mega-Medya haber sitesine ulaşmak için Mega Medya sitesini ziyret ediniz.

İkili iş görüşmeleri duyurusunu 19.09.2012 tarihinde yayınlayan Haber X sitesine ulaşmak için Haber X linkini tıklayınız.

Beyaz Manşet haber sitesi de İkili iş görüşmeleri duyurusunu 19.09.2012 tarihinde yayınlamaıştır. Beyaz Manşet linki için tıklayınız.

15. grubun ikili iş görüşmeleri duyurusu Son Dakika haber sitesinde de yayınlanmaktadır.