TOBB 14. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ DUYURUSU

19-30 Mayıs 2012 tarihleri arasında Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul illerinde düzenlenecek olan TOBB 14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına 20 ülke ve 4 özerk bölgeden 45 katılımcı iştirak edecektir.

Komşu ülkelerde, Orta Asya'da, Balkanlarda yaşayan ve Türkçe konuşan girşimciler ile ülkemizin bağlarını güçlendirmek için 2005 yılından bu yana Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Dışişleri Bakanlığının işbirliğinde Türkçe Konuşan Girişimciler Programı düzenlenmektedir. Bugüne kadar bu programlara komşu ve akraba topluluklardan 450’den fazla iş adamı/iş kadını katılmıştır.

alt

Bu program kapsamında konukları ülkemizin iş çevreleri ile buluşturabilmek amacıyla 4 adet ikili iş görüşmesi yapılması planlanmıştır. Konuk heyet üyelerinin ülkemiz firmaları ile bir araya gelmesini sağlamak üzere düzenlenecek toplantıların tarihleri aşağıda bilginize sunulmaktadır. Ayrıca heyet üyelerinin firma bilgileri ekte yer almaktadır.

ANKARA

23 Mayıs 2012 Çarşamba saat 10.00-12.30 arasında Ankara, OSTİM Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ev sahipliğinde;
İletişim: Serkan AKDENİZ GSM: 0530 930 6963 e-posta: akdeniz.serkan@gmail.com

AFYONKARAHİSAR

26 Mayıs 2012 Cumartesi saat 14.00-17.00 arasında Afyonkarahisar TSO ev sahipliğinde, ORUÇOĞLU OTEL
İletişim: Ferah BEKTEŞ Tel: 0272 21356 57 e-posta: fbektes@afyonkarahisartso.org.tr

DENİZLİ

28 Mayıs 2012 Pazartesi saat 14.00-17.00 arasında Denizli sanayi Oası ev sahipliğinde, Organize Sanayi Bölgesinde
İletişim: Himmet ERSOY Tel: 0258 242 10 04/116 e-posta: himmet@dso.org.tr

İSTANBUL

29 Mayıs 2012 Salı saat: 14.00-17.00 arasında İstanbul’da, DEİK ev sahipliğinde TOBB İstanbul Hizmet Binası salonlarında;
İletişim: Murat ATİK Telefon: 0212 339 50 68 e-posta: info@dtik.org.tr

Konuk girişimcilerle iş görüşmesi yapmak isteyen firma sahipleri ve/veya yöneticileri bu toplantılardan uygun olan birine katılmak üzere davet edilmektedir. Toplantılara katılım ücretsizdir. Toplantıların düzeni için ön kayıt yaptırılması uygun olacaktır.

Saygılarımızla,

TOBB ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜGÜ

 

14. GRUBUN İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ DUYURULARINI YAYINLAYAN ADRESLER

14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında düzenlenen ikili iş görüşmelerinin Ekonomi Bakanlığı İhracat Bilgi Plaformunda yayınlanan duyurusuna ulaşmak için lütfen İhracat Bilgi Platformu linkini tıklayınız.

KOSGEB sayfasında yayınlanan 14. Grubun ikili iş görüşmeleri duyurusuna ulaşmak için KOSGEB linkini tıklamanız yeterli olacaktır.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan ikili iş göüşmeleri duyurusunun ayrıntılarına Afyonkarahisar TSO linkinden ulaşabilirsiniz.

14. Grubun İkili iş görüşmeleri için Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan ikinci duyuru için lütfen tıklayınız.

14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında düzenlenen ikili iş görüşmelerinin Afyonkarahisar Ticaret Borsası tarafından yapılan duyurusuna ulaşmak için lütfen Afyonkarahisar TB linkini ziyaret ediniz.

İkili iş görüşmeleri konusunda Afyonkarahisar Ticaret Borsası tarafından yapılan ikinci duyuru için lütfen tıklayınız.

14. Grubun İkili iş görüşmeleri için Denizli Sanayi Odası tarafında yapılan duyuruya Denizli SO linkinden ulaşabilirsiniz.

14. Grubun İkili iş görüşmeleri için Denizli Ticaret Borsası tarafından yapılan duyuruya ulaşmak için Denizli Ticaret Borsası linkini ziyaet ediniz.

İkili iş görüşmeleri konusunda Ankara Sanayi Odası web sayfasında yayınlanan iş duyurusuna ASO linkinden ulaşabilirsiniz.

İkili iş görüşmeleri hakkında İstanbul Ticaret Odası tarafında yayınlanan duyuruya ulaşmak için lütfen İTO linkini tıklayınız.

İkili iş görüşmeleri konusunda Konya Sanayi Odası Avrupa İşletmeler Agı web sayfasında yayınlanan iş duyurusuna Konya SO linkinden ulaşabilirsiniz..

İkili iş görüşmeleri konusunda Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 14.05.2012 tarihinde yapılan duyuryu görmek için Yozgat TSO linkini tıklayınız.

14. Grubun ikili iş görüşmeleri duyurusunu yayınlayan İstabul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri web sayfsındaki ilgili link için lütfen tıklayınız.

14. Grubun ikili iş görüşmeleri duyurusunu yayınlayan Ege İhracatçı Birlikleri sayfasını ziyaret etmek için tıklayınız.

DEİK-DTİK Dünya Türk iş Konseyi web sayfasında yayınlanmakta olan ikili iş görüşmelerinin duyurusuna DTİK likinden ulaşmak mümkündür.

İkili iş görüşmeleri için DTİK- Dünya Türk iş Konseyi tarafından yayınlan ikinci duyuru için tıklayınız.

14. Grubun ikili iş görüşmeleri haberine yer veren Denizli'deki haber sitesine Horoz Medya haber linkinden ulaşabilirsiniz.