TOBB 13. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ DUYURUSU

Komşu ülkelerde, Orta Asya'da, Balkanlarda yaşayan ve Türkçe konuşan girşimciler ile ülkemizin bağlarını güçlendirmek için 2005 yılından bu yana Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Dışişleri Bakanlığının işbirliğinde Türkçe Konuşan Girişimciler Programı düzenlenmektedir. Bugüne kadar bu programlara komşu ve akraba topluluklardan 400’den fazla iş adamı/iş kadını katılmıştır.

17-28 Eylül 2011 tarihleri arasında Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul illerinde düzenlenecek olan TOBB 13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına 23 ülke ve 4 özerk bölgeden 45 katılımcı iştirak edecektir.

Bu program kapsamında konukları ülkemizin iş çevreleri ile buluşturabilmek amacıyla 5 adet ikili iş görüşmesi yapılması planlanmıştır. Konuk heyet üyelerinin ülkemiz firmaları ile bir araya gelmesini sağlamak üzere düzenlenecek toplantıların tarihleri aşağıda bilginize sunulmaktadır. Ayrıca heyet üyelerinin firma bilgileri ekte yer almaktadır.

ANKARA

21 Eylül 2011 Çarşamba saat 10.00-12.30 arasında Ankara, OSTİM Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü salonlarında;
İletişim: Serkan AKDENİZ e-posta: akdeniz.serkan@gmail.com GSM: 0530 930 6963

22 Eylül 2011 Perşembe saat 14.00-16.30 arasında Ankara’da ASO I. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü salonlarında;
İletişim: Burcu OCAK e-posta: burcu.ocak@aso.org.tr iş: 417 12 00/1209

NEVŞEHİR

24 Eylül 2011 Cumartesi saat 10.00-12.30 arasında Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası salonlarında;
İletişim: Veysel DONMAZ e-posta: veyseldonmaz@hotmail.com iş: 0384 213 10 36/126

KAYSERİ

26 Eylül 2011 Pazartesi saat: 14.00-17.30 arasında Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü salonlarında;
İletişim: Tolga GÖKŞEN e-posta: tgoksen@kayso.org.tr iş: 0352 245 10 50/ 1433

İSTANBUL

27 Eylül 2011 Salı saat: 14.30-18.00 arasında İstanbul’da, DEİK ev sahipliğinde TOBB İstanbul Hizmet Binası salonlarında;
İletişim: Murat ATİK e-posta: info@dtik.org.tr iş: 0212 339 50 68

Konuk girişimcilerle iş görüşmesi yapmak isteyen firma sahipleri ve/veya yöneticileri bu toplantılardan uygun olan birine katılmak üzere davet edilmektedir.
Toplantılara katılım ücretsizdir. Toplantıların düzeni için ön kayıt yaptırılması uygun olacaktır.
Saygılarımızla,

TOBB ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜGÜ

13. GRUBUN İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ DUYURULARINI YAYINLAYAN ADRESLER

13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında düzenlenen ikili iş görüşmelerinin Antalya Ticaret ve Sanayi Odası web sayfasında yayınlanan duyurusuna ulaşmak için lütfen Antalya TSO linkini tıklayınız.

İkili iş görüşmelerinin Ankara Sanayi Odası web sayfasında yayınlanan duyurusuna ulaşmak için lütfen ASO linkini tıklayınız.

13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında düzenlenen ikili iş görüşmeleri için Ekonomi Bakanlığı İhracat Bilgi Platformunda yapılan duyurusuna ulaşmak için platformun linkini tıklayınız.

İkili iş görüşmeleri için KOSGEB sayfasında yayınlanan iş duyurusuna ulaşmak için KOSGEB linkini tıklamanız yeterli olacaktır.

13. Grubun ikili iş görüşmelerinin Kayseri Sanayi Odası web sayfasında yayınlanan duyurusuna ulaşmak için lütfen Kayseri SO linkini tıklayınız.

Konya Sanayi Odası Avrupa İşletmeler Agı sitesinde de 13. Grubun ikili iş görüşmelerinin duyurusu yayınlanmaktadır. Konya Sanayi Odası Avrupa İşletmeler Agı sitesine ulaşmak için linki tıklayınız.

DEİK-DTİK Dünya Türk iş Konseyi web sayfasında yayınlanmakta olan ikili iş görüşmelerinin duyurusuna DTİK likinden ulaşmak mümkündür.

13. Grubun ikili iş görüşmeleri duyurusu Alaca Ticaret ve Sanayi Odasının web sayfasında da yayınlanmaktadır. Alaca TSO web sayfasına ulaşmak için tıklayınız.

13. Grubun ikili iş görüşmeleri duyurusu Türkiye-Türkmenistan haber sitesinde de yayınlanmaktadır. Türkiye-Türkmenistan haber sitesinin linki için tıklayınız. Aynı haber için bu linki de ziyaret edebilirsiniz.