TOBB 12. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI 09-18 MAYIS 2011 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK

Komşu ülkelerde, Orta Asya'da, Balkanlarda yaşayan ve Türkçe konuşan girşimciler ile ülkemizin bağlarını güçlendirmek için 2005 yılından bu yana Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Dışişleri Bakanlığının işbirliğinde Türkçe Konuşan Girişimciler Programı düzenlenmektedir. Bugüne kadar bu programlara komşu ve akraba topluluklardan yaklaşık 400 iş adamı/iş kadını katılmıştır.

alt

09-18 Mayıs 2011 tarihleri arasında Ankara, Karaman, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenecek olan TOBB 12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına 21 ülke ve 3 özerk bölgeden 45 katılımcı iştirak edecektir. Bu program kapsamında çeşitli illerimizde ikili iş görüşmeleri yapılması planlanmıştır.

Konuk heyet üyelerinin ülkemiz firmaları ile bir araya gelmesini sağlamak üzere düzenlenecek toplantıların tarihleri aşağıda bilginize sunulmaktadır. Ayrıca heyet üyelerinin ayrıntılı bilgileri ekte yer almaktadır.

Bu konuda TOBB web sayfasında yayınlanan duyuruya ulaşmak için lütfen tıklayınız.

ANKARA

12 Mayıs 2011 Perşembe saat 14.00-17.30 arasında ASO I. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ev sahipliğinde;

KONYA

14 Mayıs 2011 Cumartesi saat 14.00-17.30 arasında Konya Sanayi Odası ev sahipliğinde;

İSTANBUL

17 Mayıs 2011 Salı saat 10.30-13.00 arasında İstanbul Ticaret Odası ev sahipliğinde;

Firma yetkililerinin bu toplantılardan uygun görülene katılmasını bekliyoruz. Toplantılara katılım ücretsizdir.

Toplantılara ilişkin sorularınız için aşağıda iletişim bilgilerine başvurmanız yeterli olacaktır.
Saygılarımızla,

TOBB ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜGÜ

 

12. GRUBUN İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ DUYURULARINI YAYINLAYAN ADRESLER

12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında düzenlenen ikili iş görüşmeleri için Ekonomi Bakanlığı İhracat Bilgi Platformunda yapılan duyurusuna ulaşmak için platformun linkini tıklayınız. Aynı duyuru için platformun ikinci linkini de tıklayabilirsiniz.

İkili iş görüşmeleri için KOSGEB sayfasında yayınlanan iş duyurusuna ulaşmak için KOSGEB linkini tıklamanız yeterli olacaktır.

İkili iş görüşmeleri konusunda Ankara Sanayi Odası web sayfasında yayınlanan iş duyurusuna ASO linkinden ulaşabilirsiniz.

İkili iş görüşmeleri konusunda Konya Ticaret Borsası web sayfasında yayınlanan iş duyurusuna Konya TB linkinden ulaşabilirsiniz.

İkili iş görüşmeleri konusunda Girişim Haber sitesinde yayınlanan iş duyurusuna bu linkten ulaşmanız mümkün.

12. Grubun ikili iş görüşmeleri duyurusu Türkiye-Türkmenistan haber sitesinde de yayınlanmaktadır. Türkiye-Türkmenistan sitesi için tıklayınız.