TOBB 10. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI 25 MAYIS 2010 TARİHİNDE BAŞLIYOR

Program Kapsamında Düzenlenecek İkili İş Görüşmelerinin Yapılacağı İller ve Toplantı Tarihleri

Ankara

25 Mayıs Salı saat 14.00-17.30 arasında Ankara Ticaret Odası ev sahipliğinde

27 Mayıs Perşembe saat 14.30-17.30 arasında Sincan 1. Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ev sahipliğinde

28 Mayıs Cuma saat 10.00-14.30 arasında OSTİM Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ev sahipliğinde

İstanbul

31 Mayıs Pazartesi saat 10.30-13.00 arasında İstanbul Ticaret Odası ev sahipliğinde

01 Haziran Salı günü saat 13.00-16.00 arasında TOBB Istanbul Binasında DEIK ev sahipliğinde

10. GRUBUN İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ DUYURULARINI YAYINLAYAN ADRESLER

10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında düzenlenen ikili iş görüşmelerinin Ankara Sanayi Odası tarafından yapılan duyurusuna ulaşmak için ASO linkini tıklayınız.

ASO tarafından 2.kez yapılan duyuru için bir kez daha tıklamanız gerekmektedir.

10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında düzenlenen ikili iş görüşmelerinin KOSGEB sayfasında yayınlanan duyurusuna ulaşmak için KOSGEB linkini tıklamanız yeterli olacaktır.

İkili iş görüşmelerinin Kayseri Sanayi Odası tarafından yapılan duyurusuna ulaşmak için bu linki tıklayınız.

İkili iş görüşmelerinin Kayseri Ticaret Odası tarafından yapılan duyurusuna ulaşmak için lütfen linki tıklayınız.

İkili iş görüşmelerinin Kayseri Sanayi Odası tarafından yapılan duyurusuna ulaşmak için lütfen tıklayınız.

İkili iş görüşmelerinin İstanbul Sanayi Odası tarafından yapılan duyurusuna ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Gebze Ticaret Odası tarafından yapılan ikili iş görüşmeleri duyurusuna ulaşmak için linki tıklayınız.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan duyuryu görmek isterseniz ATSO inkini tıklayınız.

Denizli Ticaret Odası tarafından yayınlanan toplantı duyurusuna ulaşmak için lütfen Denizli TO linkini tıklayınız.

DEİK tarafından yapılan ikili iş görüşmeleri duyurusuna ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Türkiye Süt, Et, Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği (SETBİR) tarafından yayınlanan ikili iş görüşmelerinin duyurusuna ulaşmak için lütfen SETBİR linkini tıklayınız.

Aynı kapsamda Türkiye Seyahat Acentaları Birliği TURSAB tarafından yayınlanan duyuruya ulaşmak için lütfen TURSAB linkini tıklayınız.