TOBB Türkçe Konuşan Girişimciler Programı 14. dönemine katılan konuklar sertifikalarını 25 Mayıs 2012 tarihinde Ankara'da yapılan törende,TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU'ndan aldı.

alt

14. TKG programına Almanya'dan katılan  ve heyet başkanlığı görevini üstlenen REMZİ KAPLAN  (solda)  katılımcı sertifikasını TOBB Başkanından aldı.

alt

Katılımcıların kendi ülkelerinin kültürel ve otantik değerlerini yansıtan hediyeler sunduğu sertifika töreninde renkli anlar yaşandı.

alt

14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kazakistan'dan katılan RAKHMETULLA  CHETIN (sağ başta) NURBOL NURLAN  (sol başta) ve    MADİ MEİRAMGALİULY   (soldan 2.) TOBB Başkanına kaftan ve kalpak giydirdi.          

Sertifika törenine ait fotograflara ulaşmak için lütfen tıklayınız.

14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı Katılımcılarının TOBB Ziyareti. 14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı’na katılanlara sertifikalarını TOBB Başkanı M. Rİfat Hİsarcıklıoğlu verdi. Hisarcıklıoğlu, Programa katılan girişimcilerden faaliyetlerine ilişkin bilgi alırken, her birini tek tek kutladı.​

alt

HABER FOTOĞRAFLARINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Türkçe Konuşan Girişimciler, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na Program’dan duydukları memnuniyeti ilettiler. Hisarcıklıoğlu ve konuk girişimciler sertifika töreninin ardından hepbirlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Balkanlar, Doğu Avrupa, Kafkasya, Ortadoğu ve Orta Asya ülkelerinde, Almanya ve Rusya’da yaşayan Türkçe konuşan girişimcilerle ülkemizin bağlarını güçlendirmek ve ticari ilişkilerini geliştirmek amacıyla TOBB ve Dışişleri Bakanlığı ile işbirliği yapılarak Haziran 2005 tarihinde başlatılan Türkçe Konuşan Girişimciler Programların bu yıl 14’üncüsü gerçekleştirilmektedir.

alt

Bugüne kadar Türkçe Konuşan Girşimciler programlarına toplam 455 girişimci katıldı.

Programa bugüne kadar 24 farklı ülkeden ve 4 özerk bölgeden yaklaşık 455 iş adamı ve iş kadını katıldı. Bu yılki programa ise toplam 20 ülke ve 4 Özerk Bölgeden (Başkortostan, Gagavuzya, Kırım ve Tataristan) 45 girişimci iştirak etti. Programdan yararlanan toplam katılımcı sayısı 500’e ulaştı.

14.Türkçe Konuşan Girişimciler Programının açılış haberi Eregli Ticaret Borsası web sayfasında da yayınlanmaktadır. Fotograflı haberin ayrıntıları için Eregli TB sayfasını ziyaret ediniz.

14.Türkçe Konuşan Girişimciler Programı haberi Girişim Haber sitesinde de yayınlanmaktadır.