TOBB 11. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI 16 EKİM 2010 TARİHİNDE BAŞLIYOR

Program Kapsamında Düzenlenecek İkili İş Görüşmelerinin yapılacağı İller ve Toplantı Tarihleri

16-27 Ekim 2010 tarihleri arasında Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenecek olan 11. TOBB Türkçe Konuşan Girişimciler Programına 25 ülkeden 45 katılımcı iştirak edecektir.

Bu program kapsamında ikili iş görüşmeleri yapılması planlanmıştır. Konuk heyet üyelerinin ülkemiz firmaları ile bir araya gelmesini sağlamak üzere düzenlenecek toplantıların tarihleri aşağıda bilginize sunulmaktadır.

alt

ANKARA

20 Ekim Çarşamba günü saat 14.00-17.30 arasında Ankara Ticaret Odası ev sahipliğinde;

alt

İSTANBUL

25 Ekim Pazartesi günü saat 10.30-13.00 arasında İstanbul Ticaret Odası ev sahipliğinde;

11. GRUBUN İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ DUYURULARINI YAYINLAYAN ADRESLER

11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında düzenlenen ikili iş görüşmelerinin Ekonomi Bakanlığı İhracat Bilgi Plaformunda yayınlanan duyurusuna ulaşmak için lütfen İhracat Bilgi Platformu linkini tıklayınız. Aynı duyuruyla ilgili detaylara ulaşmak isterseniz lütfen bir kez daha tıklayınız.

İkili iş görüşmeleri için KOSGEB sayfasında yayınlanan iş duyurusuna ulaşmak için KOSGEB linkini tıklamanız yeterli olacaktır.

İkili İş Görüşmeleri Kayseri Ticaret Borsası tarafından da duyuruldu. Ayrıntılar için lütfen Konya Ticaret Borsası linkini tıklayınız.

İkili iş görüşmelerinin Eskişehir Ticaret Odası tarafından yapılan duyurusuna ulaşmak için Eskişehir Ticaret Odası Dış Ticaret Bültenini tıklayınız.

11. Türkçe Konuışan Girişimciler Programı katılımcıları için düzenlenen ikili iş görüşmelerinin Alanya Ticaret ve Sanayi Odası web sayfasında yayınlanmakta olan duyuruya ulaşmak için Alanya TSO web sitesini ziyaret ediniz.

 

HEYET LİSTESİ

TOBB 11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcılarının listesini yayınlayan başka bir internet sitesindeki heyet listesine ulaşmak isterseniz tıklayınız.