4. TOBB Türkçe Konuşan Girişimciler Programı Katılımcıları TOBB Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Nevşehir Bölge Toplantsısında Görüştü

22.04.2006 - ANKARA

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 14-30 Nisan 2006 tarihleri arasında düzenlenen 4. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına; Irak, Yunanistan Batı Trakya-Gümülcine, Bulgaristan, Kosova, Makedonya, Romanya, Azerbaycan, İran, KKTC, Bosna-Hersek, Moldova, Gürcistan, Kazakistan, Özbekistan, Tacikistan ve Afganistan’dan gelen otuziki girişimci katıldı.

TOBB 4. Türkçe Konuşan Girşimcilik Programı katılımcıları 22 Nisan 2006 Cumartesi günü, TOBB'un Yönetim Kurulu Toplantısının Nevşehir'de yapılması ve devamında Kapodokya Bölge Toplantısının dğzenlenmiş olması nedeniyle Nevşehir'de bulunan TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve TOBB Yönetim Kurulu üyeleri ile görüştü.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Yardımcıları Faik YAVUZ ve Halim METE ile TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri İlhan PARSEKER, Şadan EREN ve Fahrettin AKYIL da hediye takdim törenina katılarak, konuklarla sohbet ettiler.

Bu buluşma sırasında heyet üyeleri Başkana çeşitli yerel hediyeler sundular ve teşekkürlerini ifade ettiler.

alt

Hediye takdim töreni sırasında, 4. TKG Grubunun  Heyet Başkanı olan Kosova Prizren Türk Esnaf Odası Başkanı Şarık Mustafa CİBO (soldan2.) TOBB Başkanına Prizren'deki Türklerin selamlarını ve davetlerini de iletti. 

alt

Bulgaristan Heyeti TOBB Başkanı ve Diyarbakır TSO Başkanı Fahrettin AKYIL ile birlikte.

 alt

Bosna Hersek temsilcisi Semir HADZOVİÇ sol başta) TOBB Başkanına plaket sunarken  ve Ankara Ticaret Borsası Başkanı Faik YAVUZ (sağ başta) törene eşlik etti.

 alt

Moldova Heyeti TOBB Başkanı ve Adana TB Başkanı Fethi COŞKUNTUNCEL (sağ başta)  İle plaket töreninde tanıştı.

alt

KKTC temsilcisi Behzat BEHZATOĞLU (sol başta) plaketi TOBB Başkanına  ve Bursa TSO Meclis Başkanı İlhan PARSEKER' e sundu.