alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Manisa, İzmir ve istanbul illeirnde düzenlenen 16.  Türkçe Konuşan Girişimciler programına Yunanistan-Batı Trakya'dan  katılan  CEVAT  DEMİR  Yunanistan  pazarına girmek isteyen şirketlerin ihtiyacı olan her türlü ürün ve reklam hizmetleri vermekten ve pazara giirş faaliyetlerine  yardımcı olmak istemektedir.

16. TKG üyesi CEVAT DEMİR'den gelen mektubu bilginize sunuyoruz:

"Merhaba,

Yunanistan pazarına girmek isteyen şirketlere her türlü ürün ve reklam hizmetleri vermekteyiz. Lojistik - tercüme hizmetleri,  ürün pazarlaması  yapıyoruz. Araba ile karayolu üzerinden, bütün şehirler arası tecrübelerimizle size özel zaman ayırıyoruz. Numunelerinizle sipariş almak için, ulaşım kilometreleri İstanbul’dan 255, Bursadan 335, İpsalaya kadar. İpsala Selanik 350 km. Bize mesajınızı yazılı olarak gönderin biz size ulaşacağız. Ayrıca ticari danışman kuruluşlar ile facebook veya diğer sosyal ağlarda iletişim kurmak için adresimiz:

"F.turkmalipazarlama"  


Saygılarımla,

İletişim:

CEVAT DEMIR

GSM: 00306974835530
e-posta: modeltypography@gmail.com  web:       www.modelline.eu
Şirket: MODEL LINE 
Adres: PARASIYU NO: 16 
Şehir: GÜMÜLCİNE - KOMOTİNİ 
YUNANİSTAN
P.K: 69100

6.  TKG programı katılımcısı TZEVAT DEMİR, ayakkabı ticareti, matbaacılık ve reklamcılık alanlarında faaliyet gösteren şirket sahibidir.  Gümülcine Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesidir