BOSNA HERSEK'TEKİ  KAHVE ÜRETİCİSİ ŞİRKET YATIRIMCI ARIYOR 

16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Bosna Hersek'ten katılan  AMAR ADİLOVİÇ,  IKKA DOO adlı  kahve üretcisi şirketin  duyurusunu göndermiş.

Şirket, ürünlerini dağıtacak  yeni temsilciler, şirketi devir alacak  yatırımcılar aramaktadır.

alt

Kavrulmuş kahve elde etmek için kahve çekirdeklerinin belirli işlemlerden geçirilmesi gerekir.  IKKA doo şirketi 25 yıldır bu işleri yapmaktadır. 

1. Çeşitli büyüklüklerde ambalajlanmış Türk Kahvesi

2. Bütün kahve dükkanları ve lokantalar için Espresso kahve

3. Çeşitli ambalajlarda hazır kahve

4. Çeşitli aromalara sahip Cappuccino,

5. Kahve dükkanları ve lokantalar için Tablet halde

Hindistan, Afrika, Vietnem, Brezilya ve diğer Güney amerika ülkelerinden ithal dilmiş çiğ kahve. Alım işlemler New York ve Londra emtia borsaları üzerinden yapılmaktadır.

Saraybosna'daki kahve işleme tesisinin günlük kapasitesi 3 tondur.  Saraybosna'daki kahve işleme tesisi IKKA doo şirketine aittir.

IKKA doo şirketinin Trieste'de (İtalya) bir kahve laboratuarı bulunmaktadır.  Kahve dağıtımı için Trieste (Italy) and Koper'de (Slovenia) çiğ kahve depolama tesisleri bulunmaktadır.

TEKLİF

IKKA doo şirketi çiğ kahve işlemek ve çiğ kahve ile işlenmiş ürünlerini Avrupa ve Asya ülkelerinde dağıtmak üzere yatırımcılar aramaktadır. Başlangıç sermayesi 25.0000 EURO olmalıdır. 

IKKA doo şirketi, bütün şirketi, markasını ve ekipmanlarını 40.0000 EURO bedel karşılığında satın alacak müşteriler aramaktadır.

IKKA doo şirketi bütün binayı, ekipmanı ve teknolojiyi 650.000 Euro bedel ile alacak müşteriler aramaktadır.

Biz, IKKA doo şirketi olarak bu işi bırakmak istiyoruz.

Bu kapsamda, bu yeni ortak girişimde malların (kahve, kakao ve üretimde kullanılan aromaolar) temin edilmesi ve dağıtımına ilişkin teknik uzmanlığımız ile yer almak istiyoruz. Bizim aracı firmamızın New York ve Londra emtia borsalarında fiyatlama ve sözleşmeler konusunda sürekli bağlantıları bulunmaktadır.

İLETİŞİM

İtalya ve Slovenya'daki ana bağlantı: JOKSTRANS TRADING CO.

Telefon:  00386-5120-1495 0039-33810-99520

E-posta: jokstrans@hotmail.com

Skype: joks_trans