TOBB tarafından düzenlenen 1. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Irak'ın Kerkük kentinden katılan Nuri Salihi dönem arkadaşlarına İngiltere'nin başkenti Londra'dan selam gönderdi.

1. TKG üyesi Nuri Salihi 2022 yılı Ekim ayının son haftasında Londra'da bulunduğu sırada Thames nehrinde katıldığı tekne turunda hem İngilizlerin  ünlü fast food lezzeti olan fish & chips-balık & patates kızartmasından oluşan pratik yemeğini  tattı, hem de şehrin ünlü simgesi London Eye adlı dönme dolabı  da yakından gördü.

1. TKG programı katılımcısı Nuri Salihi devlet ihaleleri üzerinden genel ticaret ve inşaat müteahhitliği, hastane inşaatı ve  ekipman temini, jeneratör ve elektrik pano istasyonları satış ve uygulama işleri yapan şirket sahibidir. Bir süre önce turizm sektöründe faaliyet göstermek amacıyla yeni bir şirket kurarak, uçak bileti satışına başlamıştır.

Nuri Salihi uzun yıllardır Kerkük Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.  Kızılay'ın Kerkük  temsilciliğini gönüllü olarak üstlenmiştir.

TOBB tarafından düzenlenen 1. TKG programına Kuzey Makedonya'dan katılan Onur Bugariç dönem arkadaşlarını 20 kasım  2022 Pazar günü 'e  İstanbul Pera'dan, Galata Kulesi yakınlarından selamladı. 

Onur Bugariç eczacılık sektöründen turizm sektörüne geçiş yaparak, tur programları yapmaya başladı. Başta Balkan ülkeleri olmak üzere Avrupa ülkelerine turlar düzenleyen  Onur Bugariç bu kez İstanbul'daydı.

1. TKG programına Kuzey Makedonya'dan katılan Kemal Nazım'ın selamı ailesi ile birlikte  tatil yaptığı Bodrum'un Yalıçiflik beldesinden 26 Ağustos 2022 Cuma günü ulaştı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 25 Mayıs 10 Haziran 2005 tarihlerinde Ankara, Bursa ve İstanbul'da düzenlenen 1. TKG  programına katılan Kemal Nazım  ailesi ile birlikte İstanbul'da yaşamaktadır. Makedonya Türk Sivil Toplum Teşkilatları Birliği (MATÜSİTEB) Genel Sekreteri görevinden ayrıldıktan sonra Balkan ülkelerinde çeşitli sektörlerde Türk ortakları ile birlikte yatırımlar yapmakta ve projeler yürütmektedir.