TOBB  tarafından düzenlenen 15. TKG programına İran'dan katılan Mehrdad Saadat Deghan (solda) T.C. Urimiye Başkonsolosluğu tarafından konutta düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlanasına katılarak, Başkonsolos Fehim Çetin (sağda) ile görüştü.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı  Mehrdad Saadat Deghan (Petrol ürünleri alanında faaliyette bulunan, madeni yağ üretimi ve ticareti yapan şirketin sahibi ve üst düzey yöneticisi olarak görev yapmaktadır. Urimiye Ticaret ve Sanayi Odası, İran Ticaret, Sanayi, Madenler ve Tarım  Odası üyesidir. Ayrıca Petrol & Kimyasal Ürünler İhracatçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesidir.

TOBB tarafından 12-23 Eylül 2012 tarihleri arasında Ankara, Gaziantep, Malatya ve İstanbul illerinde düzenlenen15. TKG Programı'na yirmi iki ülke ve dört özerk bölgeden kırk yedi girişimci iştirak etmiştir.

6. TKG programına Romanya'nın Köstence ilinden katılan Selda İsmail Türk İş Adamları Derneği-TİAD tarafından 29 Ekim 2022, Cumartesi akşamı, başkent Bükreş'te Radisson Blu Hotel’de  düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlamasına katıldı.

TOBB tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı  katılımcısı Selda İsmail  Romanya'da iş yapmak isteyen ve yatırım yapan  Türk şirketlerine danışmanlık hizmeti vermekte, kamu düzenindeki yasal süreçleri izlemektedir.

12-24 Nisan 2007 tarihleri arasında Ankara, İstanbul ve Bursa illerinde düzenlenen 6.TKG programına 20 ülkeden 32 katılımcı iştirak etmiştir.


TOBB tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı Zavurbek Salihoğlu Turmanidze Cumhuriyet Bayramı nedeniyle  düzenlenen sergiyi ziyaret etti.

Kırgızistan'dan18. TKG üyesi Zavurbek Salihoğlu Salivic (Turmanidze) inşaat malzemesi üreten, gaz beton ve pare taş üretimi yapan şirkette üst düzey yöneticidir.

30 Nisan -12 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenen ve Ankara Şanlıurfa, Gaziantep ve İstanbul illerini kapsayan TOBB 18. TKG programına yirmi bir ülke ve beş özerk bölgeden kırk altı  iş insanı katılmıştır.