TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitci, 22 Ekim 2021 Cuma günü Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) Başkanı Turgay Deniz, KTTO Genel Sekreteri Aysun Önet İleri ve KTTO Ankara Temsilcisi Burcu Kayan ile çalışma yemeğinde bir araya geldi.​


TOBB’da gerçekleşen yemeğe, Daire başkanı Mustafa Bayburtlu (soldan 2.) , Uluslararası İlişkiler Müdürü Damla Tufan (sağ başta) ve uzman Sibel Başak Onur (sol başta) eşlik etti.

Toplantıda; Türkiye-KKTC ilişkileri, COVID pandemisinde son durum, aşılanma süreci ve TOBB ile KTTO’nun önümüzdeki dönem faaliyetleri ele alındı.

TOBB web sayfasında  yayınlanan ziyaret haberine bu linkten ulaşılmaktadır. ​

Ziyaret haberi Kıbrıs Türk Ticaret Odası'nın facebook sayfasında da yayınlanmaktadır. Fotoğraflı habere bu linkten ulaşmak mümkündür.

Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu Ortak Yönetim Kurulu Toplantısı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu Türk Tarafı Eş Başkanı M. Cihat Lokmanoğlu ile Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu KKTC Tarafı Eş Başkanı Omaç Cin başkanlığında 11 Mayıs 2021 tarihinde online olarak gerçekleşti.​

TOBB web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.