Afganistan'dan 22. TKG Üyesi Bismillah Hamrdad (soldan 2.) Özbekistan ziyareti sırasında dönem arkadaşları Khurram Akbarov (sol başta)  Tulkin Norbekov (sağ başta)  ve Rustam Khurramovich Mardanov (sağdan 2.) ile yeniden görüşmekten çok memnun oldu.   

Khurram Akbarov (sol başta),  Rustam Khurramovich Mardanov (soldan 2.) ve Tulkin Norbekov (sağ başta) ziyaretlerine gelen dönem arkadaşları Bismillah Hamrdad (soldan 2.) Özbek konukseverliği göstererek memnuniyetle konuk ettiler.

22. TKG programı katılımcısı Bismillah Hamdard (sağdan 2.)  Peshgam Asia Turkman LTD adlı aile şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Değirmencilik ve un sektöründe faaliyet göstermektedir. Un fabrikaları sahibidir. Belh Ticaret, Sanayi ve Madenler Odası üyesidir.

Tulkin Norbekov Kırtasiye ürünleri üretimi ve toptan satışı alanında faaliyet gösteren Kans Shop şirketinde üst düzey yöneticidir. Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odasına üyedir.

Rustam Khurramovich Mardanov T.C. Taşkent Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği’nde yerel uzman olarak görev yapmaktadır.

Khurram Akbarov Bright Lighting Elektro firmasının sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Elektrik ve aydınlatma malzemeleri üretimi, toptan ve perakende ticareti elektrik ve aydınlatma malzemeleri  ithalatı ve ihracatı yapmaktadır.   

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 17-30 Kasım 2019 tarihleri arasında Ankara, Isparta, Burdur, Antalya ve İstanbul'da düzenlenen 22. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na on dokuz ülkeden kırk dokuz katılımcı iştirak etmiştir.