TOBB tarafından düzenlenen 6. TKG programına KKTC temsilcisi olarak katılan Ramazan Gündoğdu (solda), 9. TKG programına katılan Niyal Öztürk'ün (sağda)  Girne'de sahne aldığı konseri izledi ve kutlama dileklerini iletti. 

TOBB tarafından19-29 Ekim 2008 tarihleri arasında Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul illerinde düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na KKTC'den katılan Niyal Öztürk Avrupa Birliği kapsamında özel sektör geliştirme programında izleme ve değerlendirme ile iş geliştirme konularında danışmanlık hizmeti vermektedir.

Niyal Öztürk (sol başta) Girne'de bulunan Korineum Golf Kulübü'nde 18 Eylül 2021 Cumartesi akşamı grubu ile verdiği konseri Ramazan Gündoğdu'nun (sağda) izlemesinden memnun oldu. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na KKTC'den katılan Ramazan Gündoğdu Gazi Mağusa'da tersane şletmektedir. Ayrıca Girne'deki yat limanı, Delta Marina'nın sahibidir. 

Ramazan Gündoğdu aynı zamanda Kıbrıs Türk Ticaret Odası Meclisi Başkan Vekili olarak görev yapmaktadır.   

9. TKG programı katılımcısı Niyal Öztürk müzik çalışmalarını profesyonel olarak sürdürmektedir.  Kendi adını taşıyan müzik grubu ile düzenli olarak sahneye çıkmakta, çeşitli festivallere katılmakta  ve etkinlikerde konserler vermektedir.