Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Almanya Ülke Danışmanı Ferruh Parmaksız (ortada), Türk Hava Yolları Frankfurt Müdürü Ensar Karabulut (sağda) ile birlikte 21 Mayıs 2021 Cuma günü Mehmet Kocagöl'ün (solda) şirketini ziyaret etti.

21. TKG üyesi Mehmet Kocagöl (solda) 10 Mart 2021 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Almanya Ülke Danışmanı olarak atanan Ferruh Parmaksız’ı (sağda) Frankfurt'taki ofisinde ziyaret edip "hoşgeldin" demişti.

Bizim Haber internet sitesinde Mehmet Kocagöl'ün bu ziyareti haber olarak yayınlanmıştır.

Önceki yıllarda TOBB'da görev yapmış olan Ferruh Parmaksız'ın Almanya Ülke Danışmanı olarak atanması haberine bu linkten ulaşılmaktadır.

T.C. Frankfurt Başkonsolosu Erdem Tuncer  21. TKG üyesi Mehmet Kocagül'ün şirketini 7 Mayıs 2021 tarihinde  ziyaret ederek, Almanya'daki Türk iş adamlarının karşılaştıkları  sorunlar hakkında bilgi aldı.

21. TKG programına Almanya'dan katılan Mehmet Kocagöl (sağda) T.C. Frankfurt Başkonsolosu Erdem Tunçer (solda) ile birlikte 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü Frankfurt yakınlarındaki Heusenstamm kasabasının Belediye Başkanı olan Avukat Halil Öztaş’ı ziyaret ederek, başarılar dilediler.

Halil Öztaş'ın belediye başkanı olması konusundaki habere bu linkten ulaşmak mümkündür.

21. TKG  programı'na Almanya'dan katılan Mehmet Kocagöl anahtar teslimi  inşaat projeleri gerçekleştiren, yurt binası, iş yeri ve yap sat konutlar üreten  şirket sahibidir. TİDHK, DTGB TDK  üyesidir.

TOBB tarafından 28 Nisan-11 Mayıs 2019 tarihlerinde düzenlenen 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul’da düzenlenmiş, programa on altı ülkeden kırk yedi katılımcı iştirak etmiştir.