21. TKG programınna Afganistan'dan katılan MOHAMAD ZOOBIN GHAFOORI (sağdan 2.) Özbekistan'dan dönem arkadaşları İBRAGİM MUMİNOV (sağ başta) ile  BAHODİR MARDONOV'u (sol başta) 23 Ağustos 2019 Cuma günü başkent Taşkent'te ziyaret ederek, konuk oldu.

Dönem arkadaşları programdan 3,5 ay sonra yeniden görüşmekten çok memnun oldular. uzun uzun sohbet edderek, hasret giderdiler. 21. TKG programı sırasındaki  anılarından söz ederek, dönem arkadaşlarının kulaklarını çınlatıılar ve ülkelerindeki piyasa ortamı hakkında görüş alışverişinde bulundular. 

28 Nisan-11 Mayıs 2019 tarihlerinde Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenen 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na katıılan MOHAMAD ZOOBIN GHAFOORI proje, mühendislik, müteahhitlik ve danışmanlık sektörlerinde faaliyet gösteren şirket sahibidir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 21. TKG programına Özbekistan'dan katılan İBRAGİM MUMİNOV Gıda ve inşaat malzemeleri üretimi ve toptan ticareti yapan şirket sahibidir. 

Özbekistan'dan 21. TKG programı üyesi BAHODİR MARDONOV Gıda sektöründe faaliyet gösteren, unlu mamuller üretimi yapan aile şirketinde yöneticidir. Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir.

TKG üyelerinin programdan sonra dönem arkadaşlarını ziyaret etmelerinden, dostlukluklarını geliştirmelerinden ve ortak işler kurmalarından memnuniyet duyulmaktadır. 

TOBB 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı 28 Nisan-11 Mayıs 2019 tarihleri arasında Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenmiş, programa on altı ülkeden kırkk yedi katılımcı iştirak etmiştir.