18. TKG programı üyesi Fazylbek Absattaruly Mustanov (solda) Kazakistan'ın başkenti Nur Sultan'da (Astana)  Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Abdullah Eren'in katılımıyla  düzenlenen Türkiye Mezunları Buluşması ve Mezunlar Derneği'nin açılış törenine katılmaktan memnuniyet duydu.

19. TKG programı üyesi Marat Shyrymbayev (önde soldan 6.) başkentte düzenlenen Türkiye Mezunları Derneği açılış töreninde hazır bulunmak için Almatı'dan  Nur Sultan-Astana'ya geldi.

YTB sitesinde yayınlanan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Polatlı, Gebze ve İstanbul'da düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı üyesi Marat  Shyrymbayev (soldan 8.) toplu konut yatırımları yapan, inşaat malzemesi (beton üreten, bordür ve beton kanalizasyon halkaları) üreten, büyük çimento siloları sahibi olan şirkette üst düzey yöneticidir.

Ankara, Beypazarı, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Fazylbek Absattaruly Mustanov programdan sonra Arlandar Futbol Kulübü'nü fkurarak, spor sektöründe kulüp sahibi ve yönetici olarak görev yapmaya başlamıştır. Portekiz'deki bir spor kulübü ile işbirliği yaparak Kazak çocukların Portekiz'de çocuklar için düzenlenen futbol turnuvalarına katılmasını sağlamıştır.