6. TKG programı üyesi Ramazan Gündoğdu (sağdan 2.) KTTO_Kıbrıs Türk Ticaret Odası'nın 17 Eylül 2022 Cumartesi günü düzenlenen 59. Genel Kurul Toplantısı'na  katılan TOBB Yönetim kurulu Üyesi M. Cihat Lokmanoğlu  (soldan 2.) ile yakından ilgilendi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi, Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu Eş Başkanı ve Mersin Deniz Ticaret Odası Başkanı olan M. Cihat Lokmanoğlu genel kurulda yaptığı konuşmada; "TOBB olarak KKTC ile ilişkilerin geliştirilmesine önem verildiğini vurgulayarak, KKTC’de özel sektörün gelişmesi için çalışmaların birçok alanda sürdürüldüğünü" belirtti.

Başkent Lefkoşa’da gerçekleştirilen Genel Kurul’a, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC Başbakanı Ünal Üstel ve diğer yetkililer katıldı.

BRT web sayfasında yayınlanan fotoğraflı genel kurul haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması gerekmektedir.

KTTO'nun twitter hesabından yayınlanan genel kurul haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

TOBB web sayfasında yayınlanan genel kurul haberinin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara ise bu linkten ulaşılmaktadır.


TOBB tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na KKTC'den katılan Ramazan Gündoğdu Gazi Mağusa'da tersane işletmektedir. Ayrıca Girne'deki yat limanı Delta Marina'nın sahibidir. 

6. TKG üyesi Ramazan Gündoğdu aynı zamanda Kıbrıs Türk Ticaret Odası Meclisi Başkan Vekili olarak görev yapmaktadır.