TOBB tarafından düzenlenen 4. TKG programına Kazakistan temsilcisi olarak katılan Sadyr Eibov (sağ başta) ve 5. TKG programı katılımcısı  Kazakhbay Kassımov (soldan 2) 13 Şubat 2020 tarihinde başkent Nursultan'da düzenlenen bağımsızlığı ve ulusal birliği kutlama etkinliğe birlikte katıldı.


TOBB tarafından düzenlenen 5. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı Kazakhbay Kassımov (sol başta) genel ticaretle ve gayrimenkul yatırımlarıyla ilgilenmektedir. Genel bayilik ve ülke düzeyinde dağıtım işleri yapan şirketin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul illerinde düzenlenen 4. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Kazakistan'dan katılan Sadyr Eibov Dünya Ahıska Türkleri Birliği- DATÜB'ün kuruluşunda görev alarak, Genel Başkan Yardımcılığı ile Genel Koordinatör görevlerini üstlenmiştir. 

4. TKG üyesi Sadyr Eibov görevi nedeniyle Ankara'da yaşamaktadır  ve Ahıska Türklerinin yaşamakta olduğu ülkeleri ziyaret ederek, Ahıska topluluğunun sorunlarının çözümü için çaba göstermektedir. 

Ahıska Türklerinin bulundukları ülkelerde esenlik içinde yaşamalarını diliyoruz.