18. TKG programına Arnavutluk'tan katılan Zamir Cungu (solda) Sırbistan'ın Sancak Bölgesinde bulunan Yeni Pazar kentinde 1 Eylül 2021 çarşamba günü düzenlenen Türkiye Cumhuriyeti Başkonsolosluğu açılışı törenine katılarak, dönem arkadaşı Muşo Turkoviç (sağda) ile yeniden görüşme fırsatını değerlendirdi.  

18. TKG programına Sırbistan'ın  Yeni (Novi) Pazar şehrinden katılan Muşo Turkoviç (sağda) Sancak Spor Federasyonu Başkanı olarak görev yapmaktadır.  Ayrıca Türkiye ile Sancak Bölgesi arasında genel ticaret ve yatırırm konularında danışmanlık yapmaktadır. 

 30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihleri arasında Ankara, Beypazarı, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı  Zamir Cungu (sağda) turizm sektöründe faaliyet göstermekte, Türkiye ve Arnavutluk arasındaki ticari faaliyetlerde danışmanlık yapmaktadır. 

Sırbistan'da Boşnak nüfusun yoğun yaşadığı Sancak bölgesinde Türkiye'nin Yeni Pazar Başkonsolosluğunun resmi açılışı 1 Eylül 2021 tarihinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Sırbistan Dışişleri Bakanı Nikola Selakovic, Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Hami Aksoy ve Yeni Pazar Başkonsolosu Başar Başol'un  katılımıyla  gerçekleşti.

Anadolu Ajansı haber sitesinde yayınlanan açılış haberine ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.