11. TKG programına Romanya'dan katılan Tanher Curtacai  (soldan 2.) 2012 yılında gerçekleşen Kırım ziyareti sırasında dönem arkadaşı Alim Abdullayev (sağdan 3.) ile programdan sonra yeniden görüşmekten çok memnun oldu. 

11. TKG programı üyesi Alim Abdullayev (soldan 2.),   Taner Curtacai  (sol başta) ve  15. TKG üyeleri Nejla Curtacai (sağdan 3.) ve  Nargis Septar (sağdan 2.) ile yakından ilgilendi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birlliği tarafından 16-27 Ekim 2010 tarihleri arasında Ankara, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 11. TKG programına Kırım temsilcisi olarak katılan Alim Abdullayev  inşaat malzemeleri ticareti yapan şirket sahibidir.

11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı Romanya Müslüman Tatar Türkleri Demokrat Birliği üyesi Tanher Curtacai programa aktıldığı sırada genel ticaret ile uğraşmaktaydı. Halen kafe işletmeciliği yapmaktadır.  

TOBB tarafından Ankara, Gaziantep, Malatya ve İstanbul illerinde düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Giirimciler Programı'na Köstence'den katılan Nejla Curtacai mali müşavirlik ve muhasebe hizmetleri veren şirket sahibidir. Romanya Müslüman Tatar Türkleri Demokrat Birliği üyesidir.

TOBB tarafından Ankara, Gaziantep, malatya ve İstanbul'da düzenlenen 15. TKG programına Romanya'dan katılan Nargis Septar toptan ve perakende olarak kadın hazır giyim ticareti yapan şirket sahibidir. Romanya Müslüman Tatar Türkleri Demokrat  Birliği üyesidir.