TOBB tarafından düzenlenen 5. TKG programına Irak'tan katılan Kerkük Ticaret Odası Başkanı Sabahaldeen Al-Salihi (ortada) İzmir'de 22-23 Haziran 2021 tarihlerinde düzenlenen 5. Türkiye Irak Yatırım ve Ticaret Zirvesi'ne Kerküklü iş insanlarından oluşan kalabalık bir heyetle katıldı.


5. TKG programı katılımcısı ve Kerkük Ticaret Odası Başkanı Sabahaldeen Al-Salihi (soldan 6.)  heyette yer alan işadamlarının düzenlenen zirveden etkin olarak yararlanmaları ve yeni iş bağlantıları yapabilmeleri için çaba gösterdi.

Türkiye Irak Sanayici ve İşadamları Derneği (TISİAD) tarafından beşinci kez düzenlenen Yatırım ve Ticaret Zirvesi İzmir Balçova Termal Otel’de yapıldı.

Zirveye Irak’tan Bakan, Bakan Yardımcısı, Ticaret ve Sanayi Odası temsilcisi ve işadamlarından oluşan yaklaşık 200 iş insanı katıldı.

Zirvenin ikinci gününde gerçekleşen ikili iş görüşmelerinde özellikle konut, turizm, tekstil ve gıda alanlarında işbirliği potansiyeli konuşuldu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer 5. Yatırım ve Ticaret Zirvesi'ne katılarak bir konuşma yaptı. Haberin ayrıntılarına  ve fotoğraflara ulaşmak için bu linkin  ziyaret edilmesi önerilmektedir.

Haber Ege portalında yayınlanan  Zirve  haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

Zirve konusundaki bir başka habere ulaşmak için  bu linkin tıklanması geerekmektedir. 

TOBB tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 5. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Irak temsilcisi olarak katılan Sabahattin Al Salihi halen Kerkük Ticaret Odası başkanı olarak görev yapnaktadır. İnşaat ve genel ticaret sektörlerinde faaliyet gösteren şirket sahibidir.