18. TKG  Programına Kırgızistan'dan katılan dönem arkadaşları Mirbek Kazanbakov (sol başta), Zavurbek Turmanidze (soldan 2.), Shailobek Asanov (sağdan 2.) ve Mambet Sadyrov (sağ başta) 12 Mayıs 2021 Çarşamba gününe denk düşen Arife Günü Ramazanın son iftarında buluşarak, hasret giiderdi.  

18. TKG programına Kırgızistan'dan girişimciler programdan sonra başlattıkları başkent Bişkek'teki geleneksel buluşmalarını pandemi sürecinde de devam ettirerek,  dostluklarını geliştirmektedir. 

Mirbek Kazanbakov PVC kapı ve pencere sistemleri ticareti yapan şirkette üst düzey yöneticidir. Türkiye Mezunları EGEMENDİK Derneği üyesidir. 

Zavurbek Turmanidze inşaat malzemesi üreten, gaz beton ve pare taş üretimi yapan şirkette üst düzey yöneticidir. Kırgızistan Genç İşadamları Derneği JİA üyesidir.

Shailobek Asanov yapı kimyasalları üreten ve Türkiye’den medikal malzeme ithalatı yapan şirket ortağı ve yöneticisidir.  Türkiye Mezunları EGEMENDİK Derneği üyesidir.

Mambet Sadyrov inşaat malzemesi satışı ve çekirdek paketleme işi yapan şirket sahibidir. Kırgızistan Genç İşadamları Derneği JİA üyesidir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 30 Nisan -12 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenen ve Ankara Şanlıurfa, Gaziantep ve İstanbul illerini kapsayan TOBB 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na yirrmi bir ülke ve beş özerk bölgeden kırk altı  iş insanı katılmıştır.