8. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Kazakistan'dan katılan Toleuzhan Arinov UC Irvine Paul Merage School of Business tarafından düzenlenen eğitim programına katılmak üzere 20 Şubat-20 Mart 2019 tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletleri'ni ziyaret etti.


Eğitim programı kapsamında katılımcılar için Washington DC ve New York şehirlerine çevre gezisi düzenlendi.

Toleuzhan Arinov  8. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na katıldığı sırada  gıda, hazır yemek, dış ticaret, lojistik işleri ile ilgilenen şirket sahibiydi. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 2-8 Mayıs 2008 tarihleri arasında Ankara, Karaman, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 8. TKG Programına ondokuz ülkeden Dışişleri Bakanlığı dış temsilcilikleri aracılığıyla belirlenen elli katılımcı iştirak etmiştir.


8. TKG programına Kazakistan'dan katılan Bolatbek Yesmurzayev (solda) eşi ile birlikte iş görüşmesi yapmak üzere 22-26 Ekim 2018 tarihlerinde Yunanistan'ın başkenti Atina'da bulundukları sırada,  kentin tarihii bölgesini de ziyaret ederek Akropol'un olduğu tepeyi de ziyaret etti. 

TOBB tarafından düzenlenen 8. TKG programına Kazakistan'dan katılan Bolatbek Yesmurzayev (sağda) inşaat sektörü, dış cephe ve iç dekorasyon işleri ile uğraşan şirket sahibi. İnşaat sektörü, dış cephe ve iç dekorasyon işleri ile uğraşan şirket sahibidir.


8. TKG programı katılımcısı Bolatbek Yesmurzayev (soldan 2.)  eşi ile birlikte Atina'da çeşitli firma ziyaretleri ve işbirliği görüşmeleri yaptı.