Tataristan Cumhuriyeti'nden 21. TKG programı üyesi Bulat Gatin Dünya Türk Gençleri Birliği tarafından farklı ülkelerde gerçekleştirilen etkinliklere katılmakta  ve hazırlıklara gönüllü olarak destek vermektedir. 

Dünya Türk Gençleri Birliği- DTGB, Şubat 1992’de Tatar Gençleri Birliği Azatlık'ın öncülüğünde Rusya içindeki Türk Devlet ve Toplulukları ile Kırım ve Azerbaycan’dan gençlik sivil toplum kuruluşlarının katıldığı Türk Dünyası Gençlik Kurultayı’nda doğdu. DTGB gönüllü, bağımsız, milletlerarası bir demokratik platform olarak kurulmuş ve temelini, uluslararası normlardan, insan hakları deklarasyonuna paralel devletlerarası anlaşmalardan almıştır.

 

TOBB tarafından düzenlenen 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Tataristan'dan katılan Bulat Gatin toz boya ve gümüş metal alaşımlar şirketlerinin bayiliğini yapmaktadır.


Dünya Türk Gençleri Birliği Değişen ve gelişen dünyada Avrasya coğrafyasında Türk dünyasında hizmet eden sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla 1992 yılında kurulmuştur.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 28 Nisan-11 Mayıs 2019 tarihleri arasında Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenen 21 TKG programına onaltı ülkeden kırkyedi katılımcı iştirak etmiştir.