17. TKG programına Kuzey Makedonya'dan katılan Taner Demirici 2021 Temmuz ayının ilk haftasında yaz tatili için Arnavutluk sahillerini tercih etti.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul'da düzenlenen 17. TKG programı üyesi Taner Demirci Üsküp'te bulunan T.C. Ticaret Müşavirliğinde yerel uzman olarak görev yapmaktadır.

17. TKG programına Azerbaycan'dan katılan Ramil Aliyev (sağda) 2021 Temmuz ayının ilk haftasında İstanbul Emirgan'da dostları ile buluştu ve yeni iş bağlantılarını değerlendirdi.

TOBB tarafından düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Azerbaycan'dan katılan Ramil Aliyev ve iş ortağı 22. TKG üyesi  Naib Hasanov Türkiye’den temin ettikleri kuru meyve, kuruyemiş çerez vb ürünler ile ve ambalaj kutu sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin ürünlerini Azerbaycan pazarında toptan ve perakende olarak pazarlayan ve Malatya Pazarı markasının Azerbaycan’da resmi temsilcisi olan şirketi birlikte yönetmektedirler. İş ortakları Gavali adlı bir marka geliştirerek, başkent Bakü'de ve Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te ikişer adet satış mağazası açmışlardır.