Arnavutluk'un başkenti Tiran'da yaşayan 22. TKG programı katılımcısı Krist Petraj-Ziçishati  (sağdan 2.) 8 Mart Dünya kadınlar Günü'nü çiçek sunarak kutlayan Rektör Prof.Dr. Ismail Kocayusufoglu ve Administrator Dr. Rıza Feridun Elgun'a teşekkür etti. 

22. TKG üyesi Krist  Petraj Ziçishati Türkiye Maarif Vakfı'nın sahibi olduğu University of New York Tirana'da Halkla İlşkiler ve Pazarlama Bölümü Başkanı olarak görev yapmaktadır.


Krist  Petraj Ziçishati (soldan 3.) 7 Haziran 2020 Pazar günü Dünya Sağlık örgütü ve FAO desteğiyle düzenlenen "Temiz ve Güvenilir Gıda" fuarının korodinasyonunda görev üstlenerek, New York Tiran Üniversitesi  Yardım Kulübü, öğrencilerine destek verdi. 

Krist  Petraj-Ziçishati  (soldan 9.)  22. TKG programına katıldığı sırada restoran işleti,yordu. pandemi döneminde  üniversitede  çalışmaya başladı. Değerli arkadaşımıza yeni işinde başarılar diliyoruz.

Tiran Kırsal İdare Birimi üyesi çiftçileriyle New York Üniversitesi öğrencileri  Güvenilir Gıda Fuarında bir araya gelerek, temiz gıda konusundaki sorunları konuştular, görüş alışverişinde bulundular.  Çiftçilerin ürettiği temiiz ve organik ürünlerin ziyaretçilere satılması için yardım eden öğrenciler  elde edilen geliri  ve fuarda satılmayan gıda ürünlerini dar gelirli ailelere  armağan ettiler.  

Güvenilir Gıda Fuarına ait farklı fotoğraflara  üniversitenin facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 17-30 Kasım 2019 tarihleri arasında Ankara, Isparta, Burdur, Antalya ve İstanbul'da düzenlenen 22. TKG programına on dokuz ülkeden kırk dokuz  katılımcı iştirak etmiştir.