Arnavutluk'tan  10. TKG programı üyesi Erinda Zhupani (sağda) ve 20. TKG üyesi Eni Xheko (ortada) ile 25 Eylül 2019 Çarşamba günü  başkent Tiran'da buluşarak şehrin büyük parkını birlikte  ziyaret ettik.

TOBB tarafından düzenlenen 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'nın Ankara ve İstanbul bölümlerine katılan Eni Xheko S başkent Tiran'da otel, lokanta ve SPA merkezinden oluşan Xheko Imperial adlı aile işletmesi turistik tesisin üst düzey yöneticisidir. Tiran Ticaret Odası,  Arnavutluk-ABD Ticaret Odası've Arnavutluk Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir

20. TKG programı katılımcısı Eni arkadaşımıza bizi güzel otelinde konuk ederek, göstermiş olduğu  üst düzey ev sahipliği nedeniyle çok teşekkür ederiz.

21-29 Eylül 2019 tarihleri arasında gerçekleşen Karadağ-Arnavutluk ziyaretimiz sırasında TKG üyelerimiz ile buluşmaktan, işleri ve aileleri hakkında bilgi almaktan  çok mutlu olduk.

10. TKG programıüyesi Erinda Zhupani'ye  (solda) Arnavutluk ziyaretimizin her aşaması ile yakından  ilgilendiği ve  TKG üyelerimiz  ile grup toplantısı yapılmasını sağladığı için teşekkür ederiz. 

10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı Erinda Zhupani Türkiye Marif Vakfı'nın  Arnavutuk ülke müdür yardımcısı  olarak görev yapmaktadır.