19. TKG programı heyet başkanı Şener Sabri (sağda) Bursa'nın İnegöl ilçesinde 5-10 Ekim 2020 tarihleri arasında açılan  MODEF EXPO 2020 Uluslararası Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nı ziyaret ederek, üretici şirketlerle yeni bağlantılar kurdu. 


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 19. TKG programına Bulgaristan'dan katılan ve heyet başkanı  görevini üstlenen Şener Sabri  (solda) pandemi sürecinde de çalışmaya devam etti. 

Pandemiye rağmen İnegöl Hikmet Şahin Kültür Parkı Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenen mobilya fuarına  katılım yüksek oldu. 

MODEF EXPO 2020 Uluslararası Mobilya ve Dekorasyon Fuar alanında modern, klasik ve modüler mobilya, yemek ve yatak odası grupları, duvar ünitesi, sandalye,  bebek ve genç odası ile  mobilya aksesuarları üreticileri  profesyonel alıcılara son dönem ürünlerini tanıttı.

Fuarla  ilgili bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür. 

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da  düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı heyet başkanı Şener Sabri  (sağda) ev tekstili, sanayi tekstili, otel ve restoranlar için tekstil ürünleri, tekstil dokuları üretimi, ithalatı ve ihracatı yapan Global Textile Group şirketinin sahibidir. Ayrıca antrepo sahibidir ve depoculuk, antrepoculuk hizmeti vermektedir. Uluslararası ticaret yaparak, başta tekstil olmak üzere  çok sayıda ürün gruplarıyla yurt içinde ve yurt dışında alım satım yapmaktadır.