TOBB tarafından düzenlenen 22. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Bulgaristan'dan katılan  Gürsel İngilizov (sağdan 2.) ve Moldova'dan Viladimir Rotari (sol başta) dönem arkadaşları ile buluşmak üzere 2019 yılının Aralık ayının son haftasında, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de bulundukları sırada, Naib Hasanov'un (soldan 2.) ortağı olduğu Gavali mağazasını Elchin Babayev (sağ başta) ile birlikte ziyaret etti.

Naib Hasanov solda) dönem arkadaş Gürsel İngilizov'un iş yerini ziyaret etmesinden çok memnun oldu.

Bulgaristan'dan 22. TKG programı heyet başkanı Gürsel İngilizov ayakkabı sektöründe faaliyet göstermektedir. Ingiliz Group LLC Firmasının sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Bulgaristan'da 2 fabrikanın yanı sıra İzmir'deki fabrika ile toplam  3 fabrikada  ayakkabı, kalıp, taban astarı ve jurdan taban üretmektedir.

22. TKG programına Azerbaycan'dan katılan Naib Hasanov  Gavali Group Gıda Dış Tic. Ltd. şirketinin ortağı ve üst düzey yöneticisidir. Kuru-yemiş, kuru meyve ve şekerleme, çikolata sektöründe toptan ve perakende ticaret yapmaktadır. Şirketin Bakü’de ve  Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te ikişer adet  satış mağazası bulunmaktadır.

22. TKG programı üyesi Elchin Babayev (sağ başta) Baki Tekstil Fabrik firmasının sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Şirket, çorap, çamaşır ve iş giysileri imalatı yapılmaktadır. MUSİAD, ASK, MORSAL dernekleri üyesidir.

Moldova'dan Viladimir Rotari (solda) ve Gürsel İngilizov (sağda) Gavali Mağazası ziyaretleri sırasında tattıkları kuruyemiş ve kuru meyveleri çok beğendiler.

22. TKG programına Moldova'dan katılan Vladimir Rotari tarım sektöründe faaliyet gösteren Bizim Art firmasının sahibidir ve serada üretim yapmaktadır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 17-30 Kasım 2019 tarihleri arasında Ankara, Isparta, Burdur, Antalya ve İstanbul'da düzenlenen 22. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na on dokuz ülkeden kırk dokuz katılımcı iştirak etmiştir.