Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov, ülkeyi ziyaret eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyeti 29 Ekim 2021 Cuma günü   kabul etti.​

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu davetinden dolayı Cumhurbaşkanı Caparov'a teşekkür etti ve Kırgızistan'ın bağımsızlığının 30. yılı dolayısıyla tebrik etti.

TOBB web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına bu linkten ulaşmak mümkündür.

TOBB Başkanı Kırgızistan ziyareti sırasında Issık Gölü'nü ve Karakol şehrini ziyaret ederek, Tanrı Dağları’nda 3 bin 400 metre yüksekliğe çıktı. 

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu  (sağdan 4.)  29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Kırgızistan'ın Çolpon-Ata şehrinde Cengiz Aytmatov Ruh Ordo Kültür Merkezi Müzesi’nde iki milletin kardeşliğini pekiştirmek adına yapılan Atatürk anıtını ziyaret ederek, kutladı.


Kırgızistan Bakanlar Kurulu Başkanı Akılbek Caparov, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı  ve Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk ve beraberindeki heyetle görüştü. TOBB heyetine, iki ülke arasındaki ticari ve ekonomik iş birliğini geliştirmek amacıyla ülkenin yatırım potansiyeli anlatıldı.​ 

TOBB web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına bu linkten ulaşmak mümkündür.