TOBB tarafından düzenlenen 5. TKG programına Romanya temsilcisi olarak katılan Feuzi İsmail  (sağda)  Ankara'da bulundukları sırada,  5 Ekim 2022 Çarşamba günü eşi ile birlikte TOBB'u ziyaret etti.

Feuzi İsmail eşi ve yakın arkadaşları ile birlikte  2-7 Ekim  2022 tarihlerinde karayolu ile Türkiye'ye gelerek Ankara'da tarihi mekanları gezdi.  Başta Anıtkabir olmaküzüere başkentin anıtsal yapılarını yakından görüp Anka

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 5.Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Romanya'nın Köstence- Mecidiye ilçesinden katılan Feuzi Ismail eşi ile birlikte sahibi oldukları Sultan Prodexim pasta ve unlu mamuller fabrikasını işletmektedir. Ürünlerini Romanya  genelinde, Balkan ülkelerinde ve Avrupa piyasasında pazarlamaktadırlar.

5. TKG üyesi Feuzi Ismail Romanya Müslüman Tatar Türkleri Demokrat Birliği üyesidir.