19. TKG programına Kazakistan'dan katılan Dinmukhammed Ziyatbekov Kasım ayının son haftasında Antalya ve  istanbul'da fuar ziyaretleri  yaptı.

Dinmukhammed Ziyatbekov Antalya'da 24-27 Kasım 2021 tarihleri arasında düzenlenen Growtech Fuarı'na katılarak, verimli bağlantılar kurdu.


Küresel rekabetteki gücünü arttırmak isteyen tarım sektörünü, 20 yıldır uluslararası pazarlarla buluşturan Growtech Uluslararası Sera, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Ekipmanları Fuarı,  Antalya Anfaş Fuar Merkezi’nde, “Keşfet, Büyüt, Kazan!” yeni mottosu ile kapılarını ziyarete açıldı.

Growtech Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşılmaktadır.

19. TKG üyesi Dinmukhammed Ziyatbekov (solda) 25-27 Kasım 2021 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenen Eurasian Composites Show 2021 fuarına katılarak, firmalarla iş görüşmeleri yaptı. 

Kompozit Hammaddeleri, Yarı Mamulleri, Kompozit Ürünler, Prosesler ve Teknolojileri konusundaki önemli bir buluşma noktası olan 5.  Uluslararası Kompozit Hammaddeleri, Yarı Mamülleri, Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı ”Eurasian Composites Show" dünyanın dört bir yanından sektör profesyonellerini bir araya getirdi.

Eurasian Composites Show Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür. 

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı Dinmukhammed Ziyatbekov inşaat sektöründe faaliyet gösteren, proje danışmanlığı hizmeti sağlayan ve inşaat malzemesi ticareti yapan, ayrıca turizm sektöründe faaliyet gösteren şirket sahibidir. Özellikle iş turizmine ağırlık vermektedir. Güney Kazakistan’da gelişmiş olan tarım sanayi sektörüne  yurt dışından teknoloji transferi ve finansal yatırım gelmesi için projeler gerçekleştirmektedir. Ek olarak, Kazakistan’da iş yapmak isteyen yabancı uyruklulara hukuki destek sağlayan firmada yöneticilik yapmaktadır.