KKTC Genç İşadamları Derneği (GİAD) Başkanı Muhit İnce (sağ başta) 24 Aralık 2021 Cuma günü gerçekleşen TOBB ziyareti sırasında YTB uzman ve yöneticileri buluştu ve Türkiye Mezunları Platformu'nun  geliştirilmesi için işbirliği yapma sözü verdi.

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı  Türkiye Mezunları Programı Koordinatörü  Servet Turan (soldan 2.) ve uzman İsmail Özsoy (sol başta) Türkiiye Mezunları Programı hakkında ayrıntılı bilgi vererek, KKTC'de mezun derneği kurulması çalışmalarını hızlandırmak istediklerini belirttiler. 

Türkiye Mezunları Platformu Koordinatörü  Servet Turan (sağdan 2.) ve uzman İsmail Özsoy  (soldan 2.) KKTC'de gerçekleştirilecek faaliyetlerle ilgili olarak GİAD Genç İşadamları Derneği Başkanı  Muhit İnce'nin (sağ başta) yönlendrimesiyle dernek üyelerinin katkılarının yararlı olacağına inandıklarını vurguladılar.  

Yurtdışı Türkler ve Akraba  Topluluklar Başkanlığı üniversite eğitimlerini ülkemizde tamamlayan öğrencilerle mezun olduktan sonra da iletişimi sürdürmek amacıyla başlatmış olduğu Türkiye Mezunları Programı kapsamında çok çeşitli faaliyetler gerçekleştirilmektedir.

Türkiye Mezunları Programı hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi, gerekmektedir.

7. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı Muhit İnce (sağdan 2.) Uğur, Mondial ve Karcher vb büyük markaların KKTC temsilcisi olan aile şirketi İnce Elektronik firmasında direktör olarak görev yapmaktadır. Ayrıca IQS Kıbrıs Sigara Bıraktırma Merkezi direktörü olarak  görev yaparak sosyal sorumluk görevi üstlenmiştir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 18-30 Ekim 2007 tarihleri arasında Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 7. TKG programına yirmi ülkeden otuzdört girişimci katılmıştır.