TOBB 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcılarının TOBB'un "Anılar Galerisi"nde sergilenmek üzere sundukları yerel ve otantik hediyelerin herbirinin fotoğrafı, hediyeyi veren konuğun adı ile birlikte bir katalog kitapta yayınlanmış bulunmaktadır.

TOBB web sayfasında Yayınlar başlığı altında pdf formatındaki  kitaba bu linkten erişim mümkündür.

TOBB'un 73. Genel Kurulu hazırlık çalışmaları kapsamında yayınlanan "Hediyeler, Ödüller ve Taltifler-2016" adlı kitapta 19. Grup üyelerinin TOBB'a getirdikleri hediyeler 12  Mayıs 2016 tarihi ile kayıt edilmiştir.

Hediye Katalogunun swf kopysına erişim için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Bu hediyeleri veren grup üyelerinin isimlerine ve hediyelerin fotoğraflarına ulaşmak isterseniz lütfen katalog kitabın 3. - 8.  sayfalarını ziyaret ediniz.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 8-20 Mayıs 2016 tarihleri arasında Ankara, Polatlıi Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na yirmidört ülkeden katılan elli konuk girişimci katılmıştır.